Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obľúbený český herec oslávil okrúhle narodeniny: Neuveríte, aký dar dostal!

Jiří Langmajer Zobraziť galériu (3)
Jiří Langmajer (Zdroj: bontonfilm.sk)

Český herec Jiří Langmajer, ktorý 3. júna oslávil svoje päťdesiate narodeniny, dostal celkom nezvyčajný narodeninový darček. Tým je postava šarmantného zvodcu, ktorého si Jiří Langmajer zahrá v novej romantickej komédii ZOZN@MKA. Na Slovensku bude mať premiéru 4. augusta.

„Rola Kristiána v Zozn@mke je jeden z darčekov, ktorý som dostal k päťdesiatinám. Pani režisérka ju napísala priamo pre mňa,“ prezradil Langmajer. Komédia Zozn@mka sa inšpirovala zábavnými príhodami a historkami ľudí, ktorí hľadali partnera cez inzerát. Túžbu žien po zoznámení však využíva dravá šťuka neodolateľného milovníka.

Jiří Langmajer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: bontonfilm.sk)

Práve snaha hľadať a nájsť partnera, ktorá býva často spojená svšemožnými peripetiami, uveriteľnými ineuveriteľnými situáciami, je námetom tejto oddychovej komédie. Jej tvorcovia sa pritom inšpirovali skutočnými zážitkami a historkami.

Jiří Langmajer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: bontonfilm.sk)

Jiří Langmajer si vkomédii zahrá šéfa zoznamky, ktorý čelí sťažnostiam nespokojných dám. V mene firmy a v mene príležitosti, ktorá robí zlodeja, musí ukázať, že chlapi nie sú iba idioti. Sošarmom a roztomilosťou slávneho filmového Kristiána vyráža na schôdzky sklientkami. Vyzbrojený informáciami zich dotazníkov vystupuje ako muž ich snov. Po niekoľkých naplnených schôdzkach však bez stopy zmizne. Pravda je taká, že on manželku nehľadá, on už doma jednu má. A tá má zas kamarátku a tá hľadá na zoznamke a tú Jiří Langmajer aj zvedie. Sľučka okolo záletníka sa začína sťahovať a vo vzduchu visí spoločný ženský sľub, že pomsta bude sladká…

Vsnímke sa okrem Langmajera predstavia aj Adéla Gondíková, Zuzana Kajnarová, Marie Doležalová, Šárka Vaculíková, Ladislav Hampl, Petr Vondráček, Lukáš Pavlásek, Mira Nosek, Martin Kraus, Jaroslava Obermaierová, Iva Kubelková. Komédia Zozn@mka sa sčasti natáčala aj na Kanárskych ostrovoch, režisérskej stoličky sa ujala Zita Marinovová a hudbu do filmu zložil Vašo Patejdl a Petr Janda.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu