Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávni športovci pred kamerou: Pozrite si herecké výkony tých najväčších hviezd

Mike Tyson
Mike Tyson (Zdroj: SITA, AP)

Výkony športovcov dnes nemusíme obdivovať len na športoviskách, ale už aj pred kamerou. Viete, v čom si zahrali LeBron James, Mike Tyson, Lance Armstrong alebo Alan Shearer?

Môže to znieť trochu paradoxne, ale dnes už nie je ničím neobvyklým vidieť, ako sa z profesionálneho športovca stane profesionálny herec. Stačí si spomenúť mená akoArnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Dwayne „The Rock“ Johnson či Gina Caranová. Potom sú tu však prípady príležitostných hercov, ktorí sa vo filmoch či seriáloch mihnú len ako cameá (alebotu majú len drobné úlohy) s cieľom trochu navýšiť sledovanosť. Viete, kto všetko si už takto zahral?

Chris Bosh

Hviezda Miami Heat Chris Bosh ponúkne barmanovi $1.000, aby namiešal jeho dievčatám niečo lepšie, než len tequilu, ktorú podávajú na party v seriáli Vincentov svet.

Kobe Bryant

Ďalšia z veľkých hviezd basketbalovej NBA Kobe Bryant si zahral sám seba vo finále tretej sezóny Modernej rodiny. Jeho spoluhráča Paula Gasola vystrihli.

Čítajte viac - V hlavnej úlohe - športovci: Snímky inšpirované skutočnými športovými udalosťami

Michael Phelps

Vo Vincentovom svete sa športové hviezdy síce objavovali ako na bežiacom páse, no častokrát bolo cameo pomerne bizarné.

Lance Armstrong

Aniusvedčený dopingový podvodník Lance Armstrong neodolal kamere. Vo Vybíjanej presviedčal postavu Vincenta Vaughna, aby sa vrátil k tímu, ktorý opustil.

John McEnroe

Známy tenisový búrlivák John McEnroe sa nechal zlákať do „sandlerovky“ Pán Deeds, kde nezostal nič dlžný svojej povesti.

Mike Tyson

Mike Tyson v roku 2010 súhlasil, že si zahrá vo filme Vo štvorici po opici. Ak čakáte, že sa tak stalo preto, že sa chcel stať hereckou hviezdou, nebolo to tak. Dôvod bol celkom iný- potrebovalpeniaze na drogy.

Prečítajte si - Ľúbili sa silno, ale krátko: Manželstvá týchto hviezd trvali len chvíľu

Kareem Abdul-Jabbar

Basketbalová legenda Kareem Abdul-Jabbar sa ešte počas svojej kariéry stal hercom a stihol sa objaviť v niekoľkých desiatkách filmov a seriálov. Azda najlepší herecký výkon podal v paródii Pripútajte sa, prosím!

John Cena

V Apatowovej komédii Vykoľajená požiada Amy Schumerová postavu Johna Cenu v posteli o to, aby bol voči k nej neslušný. Skončí to však trochu inak a to aj podľa scenára.

LeBron James

Muž, ktorý doviedol Cleveland v k titulu NBA po dlhých desiatkách rokoch,by sa uplatnil aj ako herec, zhodujú sa vo všetkej vážnosti kritici. Kto vie, čo bude robiť, keď zavesí dres na klinec.

Cam Neely

Nahnevať hokejistu Cama Neelyho sa nevypláca, o čom sa presvedčí i postava, ktorú stvárňuje Jeff Daniels v kultovej komédii Blbý a blbší.

Eric Cantona

Vo francúzskej komédii Kena Loacha Hľadá sa Eric si zahral aj slávny futbalista Eric Cantona a jeho herecký výkon, podobne ako kedysi futbalový, nebol rozhodne na zahodenie.

Mohlo by vás zaujať - Vtipy a dobrá nálada počas natáčania? Omyl, na pľaci lietali päste aj moč!

Alan Shearer

Až Alan Shearer musí mladému talentovanému futbalistovi ukázať, ako sa má cvičiť v posilňovni, aby to na niečobolo.

Michael Jordan

To, čo vzniklo pôvodne ako reklama, sa neskôr natiahlo do podoby celovečerného filmu, no Michael Jordan by si veruOscara za svoj výkon asi nezaslúžil.

Phil Mickelson

Golfista Phil Mickelson sa často objavuje pred kamerou. Sám si našťastieuvedomuje, že má väčšiu šancu na to, že trafí hole-in-one, než na to, že sa stane hviezdou Hollywoodu.

Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerDwayne JohnsonVo štvorici po opiciAdam SandlerBlbý a blbšíJeff DanielsChuck NorrisMike TysonGina CaranováKareem Abdul-JabbarLeBron JamesŠportovci
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu