Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neúspešné pokusy vystriedal zázrak: Intímne FOTO Sexi doktorka je konečne tehotná!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/Katherine Heigl)

Neočakávané, no vzrušujúce. Vo štvrtok oznámila herečka svetu, že je prvýkrát tehotná a je z toho aj so svojím manželom Joshom Kelleym veľmi nadšená. Manželmi sú osem rokov a majú svoju dve adoptívne dcéry Naleigh a Adalaide.

Katherine Heigl, 37-ročná herečka a producentka známa najmä zo seriálu Klinika Grace, či z filmov ako 27 šiat (2008) a Chceš ma, chcem ťa (2009) je po prvýkrát tehotná. Herečka sa pokúšala už v minulosti o svojho potomka, no nakoniec si adoptovala dve dcérky Naleigh a Adalaide.


Mohlo by vás zaujímať: Vedeli ste? Na plátne príbuznými, no v skutočnosti milencami


Na Twittri uverejnila fotku z návštevy u gynekologičky, ktorá jej práve robila ultrazvuk.„Josh B. Kelley a ja máme vzrušujúce novinky! Navštívte thoseheavenlydays.com, aby ste sa dozvedeli všetko!,“napísala herečka, ktorá na svojom vlastnom spomínanom webe zverejňuje fotky, videá a články zo svojho rodinného života a osobného životného štýlu.

„Bolo to totálne nečakané, no vzrušujúce. Celá vec s tehotenstvom je pre mňa úplne nová, ale čakanie a vzrušenie z bábätka už nie,“ napísala herečka na svojej stránke thoseheavenlydays.com.

Katherine s manželom nie sú jediní, ktorí sa na svojho synčeka tešia. „Naleigh a Adalaide sú úplne nadšené a nemôžu sa dočkať, kedy budú svojho súrodenca rozmaznávať. Samozrejme, Josh a ja sme plní veľkých nádejí a doslova bublajúceho očakávania,“ píše ďalej herečka.

Neúspešné pokusy vystriedal zázrak:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Katherine Heigl)

Katherine sa priznala, že už dlhšie zvažovali ďalšie rozšírenie rodiny a je mi jedno akou cestou, opäť zvažovali aj adopciu, ale aj náhradné materstvo. „Keďže som nikdy nebola tehotná a moja gynekologička mi povedala, že už som v pokročilom veku na to, aby som sa sama stala matkou, nebola som si istá, či tehotenstvo je vôbec pre mňa v ponuke. Ale ukázalo sa, že to bola zrejme tá najlepšia možnosť,“ zverila sa na svojej stránke Heigl.

Herečka zdieľa svoje osobné fotografie plné nadšenia na svojich sociálnych sieťach. Na Instagrame aj na Facebooku sa so svojimi fanúšikmi dokonca podelila o fotku ich synčeka z ultrazvuku. Porodiť by herečka mala pravdepodobne niekedy v januári.

Viac o téme: Katherine HeiglJosh Kelley
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu