Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Švidraňovú nová úloha baví: Pôvabná ryšavka už diriguje nových súťažiacich!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (3)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Archív B.Š./Instagram)

Z úlohy súťažiacej do roly hlasovej koučky. Obľúbená a talentovaná Barbora bude súčasťou aj ďalšej série úspešného markizáckeho programu. Teraz však súťažiť nebude...

Otalente herečky aspeváčky Barbory Švidraňovej niet žiadnych pochýb. Veď to, čo predviedla vpopulárnej šou Tvoja tvár znie povedome, sa nepodarí len tak hocikomu. Možno aj práve preto si vyslúžila účasť aj vďalšej sérii zábavného projektu. Nie však ako súťažiaca, ale vzala na seba úlohu hlasovej koučky. Auž vtýchto dňoch absolvuje so zverencami prvé tréningy.

Bez mejkapu vyzerá ako školáčka: Takto ste slovenskú herečku ešte nevideli!

Barbora Švidraňová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ryšavka je so svojou novou úlohou aj súťažiacimi nadmieru spokojná, čo potvrdila aj v rozhovore pre TV Markíza: „Sú zlatí, počúvajú ma, nechávajú si poradiť.“ Keďže si tú to súťaž sama prežila, snaží sa zverencom radiť tak, aby zvládli celý ten chaos ašetrili si pri tom aj hlasivky. Všetci účastníci sú podľa nej profesionáli, no prekvapila ju najviac herečka Zuzana Vačková arosnička Lenka Vavrinčíková. „Nevedela som si predstaviť, ako spievajú, ako intonujú, či majú hudobné nadanie, ako cítia rytmus. Veľmi dobre sa snimi pracuje, lebo sú zvedavé, chcú vedieť viac, učia sa. Je to radosť snimi robiť,“ dodala herečka vrozhovore pre TV Markíza.

Barbora Švidraňová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív B.Š./Instagram)

Viac o téme: MarkízaTvoja tvár znie povedomeBarbora Švidraňova
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu