Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TV TIPY Gambler aj stroskotanec, vesnička i pevnosť: Vyberte si, na čo máte chuť

Notting Hill
Notting Hill (Zdroj: internet)

Tento týždeň sa pripravte na skvelé komédie, úspešné romantické snímky, filmy plné napätia aj dobrodružstva. Z aktuálnej televíznej ponuky pre vás vyberáme niekoľko tipov, ktoré by aspoň raz za život mal vidieť každý pravý filmový fanúšik.

PONDELOK, 20:20 Nova, Marečku, podejte mi pero!

Skvelá česká komédia zroku 1976. Jiří Kroupa pracuje ako majster vtovárni na poľnohospodárske stroje, no potrebuje doklad ovyššom vzdelaní. Práve preto začne len veľmi neochotne navštevovať priemyslovku. Každý večer si tak sadá do lavice, vktorej dopoludnia sedáva jeho vlastný syn. Dokáže ho však výsledkami predčiť?


Mohlo by vás zaujímať:Legendy českého a slovenského plátna: Svet filmu by bez nich nestál za to!


UTOROK, 17:40 HBO 2, The Gambler

Americký triler zroku 2014 vhlavnej úlohe sMarkom Wahlbergom. Jim Bennett žije dvojitý život. Cez deň sa živí ako vysokoškolský profesor, no po nociach nie je nič viac než hazardný hráč. Jedného dňa si však požičia peniaze od gangstera, ktorému sa zaručí vlastným životom. Navyše tým ohrozí isvojich blízkych. Atak musí vstúpiť do podsvetia azachrániť to, čo sa ešte dá...

STREDA, 20:15 Dajto, Stroskotanec

Dobrodružná dráma zroku 2000 vhlavnej úlohe sTomom Hanksom. Chuck Noland je manažér kuriérnej služby FedEx. Svoj život má však naplánovaný doslova na minútu. Občas sa dokonca stáva, že kvôli práci odsúva na druhú koľaj isvoju priateľku Kelly. Jeho osudsa však dramaticky zmení, keď ako jediný zposádky prepravného lietadla stroskotá na opustenom ostrove. Aby prežil, začína rozbaľovať poštové balíčky. Chuck sa tak musí naučiť žiť vcelkom neznámom priestore a vsituácii, ktorá mu vôbec nie je známa. Podarí sa mu prežiť?


Mohlo by vás zaujímať:Najväčšie zmeny postáv kvôli filmom: Toto hviezdam nezávidíme


ŠTVRTOK, 20:15 Dajto, Posledná pevnosť

Americký akčný film zroku 2001 vhlavnej úlohe sRobertom Redfordom. Eugen Irwin je bývalý armádny generál, ktorý sa však ocitnevo väzení. Osudným sa mu stalo vedomé neuposlúchnutie rozkazu pri bojovej misii, za čo dostal 10 rokov. Už veľmi skoro však zisťuje, že veliteľ väznice sa kväzňom správa tvrdšie, než je nutné. Práve preto sa Eugen rozhodne pomôcť spoluväzňom vtom, aby našli svoju stratenú hrdosť adôstojnosť. Podarí sa mu to?

PIATOK, 20:30 Markíza, Vesničko má středisková

Klasická česká komédia zroku 1985 vhlavnej úlohe sMariánom Labudom. Šofér družstevného nákladiaku Pávek odmieta jazdiť so svojím mentálne zaostalým závozníkom Otíkom. Ten mu totiž pri práci spôsobuje samé problémy, atak sním stráca trpezlivosť...


Mohlo by vás zaujímať:České snímky nás bavia: Skvelí herci, jedinečný humor a more hlášok


SOBOTA, 20:30 Markíza, Zamenení

Americká komédia zroku 2011 vhlavných úlohách aRyanom Reynoldsom aJasonom Batemanom. Dave aMitch sú priatelia. Kým Dave pracuje celé dni, aby sa dokázal postarať orodinu apo práci sa zasa venuje deťom amanželke, Mitch je slobodný aatraktívny muž, ktorý si tento stav zatiaľ patrične užíva. Obaja by si ale priali to, čo má ten druhý, čo sa im nakoniec aj podarí. Zrazu je Mitch Dave aDave je Mitch avšetko je hore nohami.

NEDEĽA, 20:00 Doma, Notting Hill

Romantická komédia zroku 1999 vhlavných úlohách sJuliou Roberts aHughom Grantom. Anna Scottje celosvetovo úspešná americká herečka, ktorá prišla doAnglicka na premiéru svojho najnovšieho filmu. William Thacker je nenápadný anie veľmi úspešný predajca kníh vlondýnskej štvrti Notting Hill. Obaja sa stretávajú práve vo Williamovomkníhkupectve, ahoci sú poriadne odlišní, preskočí medzi nimi iskra. Nájdu ksebe cestu, ačo je dôležitejšie, je vôbec vzťah tak rozdielnych ľudí možný?

Viac o téme: Vesničko má střediskováPosledná pevnosťMarečku podejte mi pero!The GamblerStroskotanecZameneníNotting Hill
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu