Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jojkársky seriál zmoril aj drsných chlapov: Z natáčania rovno do nemocnice!

Tomáš Maštalír, Ján Koleník Zobraziť galériu (3)
Tomáš Maštalír, Ján Koleník (Zdroj: TV JOJ)

Príprava nového kriminálneho seriálu z dielne televízie Joj Za sklom je už v plnom prúde. To, že byť súčasťou krimi seriálu a riešiť detektívne prípady nie je jednoduché, sa presvedčili aj predstavitelia hlavných hrdinov. Jeden z nich skončil dokonca v nemocnici.

Natáčanie kriminálneho seriálu nie je tak jednoduché, ako to môže vyzerať. Na vlastnej koži to okúsili aj hlavní hrdinovia Tomáš Maštalír aJán Koleník. Scenár plný naháňačiek, akčných scén afyzicky náročných kúskov im dáva poriadne zabrať. Tí sa na natáčanie veľmi tešili, no po prvých pár dňoch si uvedomili, že to je mimoriadne namáhavé. „Je to časovo veľmi náročné, je to fyzicky veľmi náročné, pretože veľa utekáme, veľa sa bijeme. Musíme byť veľmi pohotoví aveľmi rýchlo sa učiť. Všetko nás bolí, sme unavení, ale je to fajn,“ povedal vrozhovore pre TV Joj miláčik ženského publika Ján Koleník. Ten dokonca musel už počas prvého dňa nakrúcania ísť do nemocnice. Našťastie šlo len omenšie zranenie, takže môže pokračovať.

Tomáš Maštalír, Ján Koleník
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Z Maštalíra sa stal bradáč bez vlasov: Čo je za tak radikálnou zmenou imidžu?

„Bolo to náročnejšie, ako sme si mysleli,“ priznáva aj predstaviteľ druhého hlavného hrdinu Tomáš Maštalír. „Preskakovali sme ploty, bili sme sa, bolo to namáhavé, takže sme trošku zlomení,“ dodáva vrozhovore šarmantný herec. Nový kriminálny seriál by sa mal objaviť na televíznych obrazovkách už na jeseň.

Viac o téme: Ján KoleníkTomáš MaštalírZa sklom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu