Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Akčná bacuľka z Gilmoriek bráni kolegyňu: Prestaňte sa do Jennifer navážať!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

Prednedávnom sa Jennifer Aniston vyjadrila na adresu médií, ktoré na ňu tlačia v spojitosti s jej tehotenstvom. Tento fakt nenechal chladnú ani jej hereckú kolegyňu Melissu McCarthy, ktorá sa postavila rázne nielen na jej stranu, ale aj na stranu všetkých žien.

Melissa McCarthy vyzvala celú spoločnosť, aby sa všetci v nej prestali navážať do žien. Reagovala tak na vyjadrenia jej hereckej kolegyne Jennifer Aniston. Tú médiá bombardovali kvôli jej zaguľatenej postave, neustále totiž špekulujú o jej tehotenstve. Klebety začali herečke liezť na nervy do takej miery, že sa to rozhodla vysvetliť a zbúrať všetky nejasnosti a klamstvá.

S vyjadrením Anistonovej Melissa podľa vlastných slov súhlasí na "stotisíc miliárd percent". "Každý by sa mal prestať navážať do žien a ponižovať ich," povedala McCarthy."Stále je to o tom, ako vyzeráme," povedala herečka pre portál ETonline.com. Podľa nej stále počúvame, aký on je zaujímavý, či ako ona vyzerá oveľa staršie, než naposledy.

VIDEO Akčná bacuľka z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Jennifer Aniston došla trpezlivosť: Fúha, otravným novinárov a fotografom poslala drsný odkaz!


Melissa McCarthy s manželom.
Zobraziť galériu (5)
Melissa McCarthy s manželom.  (Zdroj: SITA)

"Celé je to smiešne. Dúfam, že sa dostaneme do bodu, kedy bude ľuďom takéto povrchné myslenie trápne." Melissa zároveň pripustila, že je ťažké skúmať samu seba, špeciálne, keď sa vidíte na obrazovke. Snaží sa preto nezameriavať na svoje neistoty, pretože podľa jej slov máme všetci nejaké chyby, ktoré by sme chceli vylepšiť. Pozornosti médiám takisto neuniklo, že herečka rapídne schudla a vyzerá naozaj výborne.

VIDEO Akčná bacuľka z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Melissa McCarthyJennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu