Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Temná minulosť manžela Kristen Bell: Veľakrát to pokazil a takmer o všetko prišiel!

Kristen Bell a Dax Shepard Zobraziť galériu (3)
Kristen Bell a Dax Shepard (Zdroj: SITA)

Svadba Kristen Bell (36) a Daxa Sheparda (41), ktorá sa odohrala v roku 2013 nebola honosným divadlom a hostina nebola plná hollywoodskych hviezd. Nevesta dokonca nemala ani len klasické svadobné šaty! Napriek tomu to bol pre oboch zjavne najkrajší moment ich spoločného života.

Herečka sa osvojej svadbe shereckým kolegom rozrozprávala vprograme Sunday Morning televíznej stanice CBS. Vôbec po prvýkrát navyše ukázala aj svadobné fotografie. „Vzali sme sa vmalej miestnosti na úrade vBeverly Hills aaj tak to bol jeden znajlepších dní môjho života,“ vyhlásila herečka.

Na fotografiách zo svadby vidieť, že obom hercom šlo najmä oskutočnosť, že svoje životy navždy spoja. Nekonali sa žiadne pompézne ceremónie, na obrade chýbali blesky novinárskych fotoobjektívov. Herečka si obliekla čierne nohavice avlasy mala rozpustené. Prvý manželský bozk sa udial pred jedným zúradných okienok.

V momente, keď sa Kristen moderátorka spýtala na jej manžela aotca jej detí, herečka začala roniť slzy. „Je úžasným otcom,“ začala. „Pozná hodnotu vecí. Bol totiž závislý veľmi dlhé roky, no podarilo sa mu ztoho dostať auž je 11 či 12 rokov čistý. Vie, koľkokrát to pokazil akoľkokrát bol naozaj blízko ktomu, aby úplne všetko stratil,“ to bol moment, kedy si herečka musela zlíc utrieť potoky sĺz.


Mohlo by vás zaujímať:Tajné obrady aj romantika s 300 hosťami: Svadby zahraničných celebrít v roku 2013!


Bell aShepard tvoria pár od roku 2007, otri roky neskôr sa zasnúbili. Dnes sú rodičmi trojročnej dcéry Lincoln aosemnásť mesačnej Delty.

Kristen Bell a Dax
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Napriek sláve aúspechu sa hviezda seriálu Veronica Marsová drží stále pri zemi. Sama tvrdí, že vporovnaní sjej rodinou ablízkymi pre ňu sláva neznamená absolútne nič. „Vždy premýšľam nad tým, na čo budem myslieť na smrteľnej posteli. Určite to nebude nejaký film či seriál, vktorom som hrala. Bude to moja rodina,“ povedala.


Mohlo by vás zaujímať:Bleskový vydaj hollywoodskej herečky: Môže za to legalizácia homosexuálnych svadieb!


To však neznamená, že Bell nie je hrdá na svoju prácu. Väčšinu svojho života totiž tvrdo pracuje, spievať začala ako 5 ročná ahereckú kariéru rozbehla ako 12 ročná. Napriek tomu verí, že to bolo najmä šťastie, čo jej kúspechu dopomohlo. „Pracovala som naozaj tvrdo, ale tiež som bola vsprávny čas na správnom mieste. Som naozaj vďačná za prácu, ktorú mám.“

Kristen Bell
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Napriek všetkému je herečka spokojná stým, že nie je na očiach podobne ako najväčšie hollywoodske hviezdy. Tým nezávidí najmä tlak aprehnanú pozornosť médií. „Tie veľké ryby to majú niekedy naozaj ťažké. Ja napríklad stále môžem pokojne zájsť do potravín, oni nie. Takže si myslím, že som dokonale šťastná stým, aká slávna som,“ uzavrela herečka.

Viac o téme: ZávislosťKristen BellDax Shepard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu