Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajomstvo najzdieľanejšej selfie odhalené: Momentka z Oscarov vôbec nemala vzniknúť!

Oscarová selfie Zobraziť galériu (3)
Oscarová selfie (Zdroj: Twitter)

Azda najznámejšia selfie plná slávnych hviezd takmer okamžite po zverejnení obletela svet. Oscarová fotografia, za ktorej realizáciou stála úspešná moderátorka Ellen Degeneres, však vôbec nemala vzniknúť.

Svetoznáma selfie zudeľovania Oscarov vroku 2014 je vskutočnosti výsledkom nepodareného žartu. Priznala to jej iniciátorka, moderátorka Ellen DeGeneres vrozhovore pre britský Daily Mail. Pôvodný žart mal byť postavený na tom, že požiada Meryl Streep, aby sa sňou odfotografovala. Potom by jej dala mobil do ruky, takže by bola na fotke moderátorka sama. Žartík prekazil herec Bradley Cooper, ktorý sa ponúkol, že fotografiu urobí. Ktrojici sa postupne pridali aj iné hviezdy - okrem Bradleyho Coopera, Meryl Streep aEllen DeGeneres objavili napríklad aj Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Angelina Jolie, Kevin Spacey či Julia Roberts. „Vôbec som netušila, že sa to stane,“ povedala Ellen pre Daily Mail, „ale nakoniec teraz chce selfie so mnou každý!“

Ellen DeGeneres
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Najzábavnejšie tváre americkej obrazovky: Zarábajú milióny a rozosmievajú celý svet

Moderátorka Ellen DeGeneres patrí knajznámejším najúspešnejším americkým moderátorským azabávačským esám. So svojou šou The Ellen DeGeneres Show si získala divákov, fanúšikov, kritikov aj množstvo ocenení.

Viac o téme: OscarEllen Degeneres
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu