Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdy seriálu Tie roky sedemdesiate: Kam sa podeli a čím sa živia dnes?

Tie roky sedemdesiate Zobraziť galériu (9)
Tie roky sedemdesiate (Zdroj: wallpaperfolder.com)

Seriál Tie roky sedemdesiate bol populárnou situačnou komédiou v rokoch 1998 až 2006. Hlavným aktérom prinieslo účinkovanie v ňom slávu a peniaze. Niektorí z nich tieto výhody dokázali využiť a dnes sú z nich áčkové celebrity. Prečítajte si, čomu sa dnes venujú Kelso, Jackie, Fez, Donna, Steven a Eric.

Ashton KutcherakoMichael Kelso

Kelso bol ten „pekný chlapec“, ktorý svoj životný úspech plánoval postaviť na sympatickom vzhľade. Vprvej polovici seriálu randil sJackie. Tú stvárnila hercova súčasná manželka Mila Kunis. Ešte pred vzťahom sňou si však Kutcher vzal za manželku inú slávnu herečku. S Demi Moore strávil takmer osem rokov, no zdá sa, že stará láska nehrdzavie azrejme ani tá seriálová nie. Po búrlivom rozchode sMoore nasledovalo nečakané stretnutie sMilou Kunis aešte nečakanejšie zaľúbenie. Svoju lásku spečatili vjúli 2015. Pokiaľ ide okariéru, Kutcher je zrejme najúspešnejším spomedzi mužského hereckého osadenstva seriálu. Medzičasom sa stihol objaviť vznámom seriáli Dva apol chlapa avsnímkach Valentín (2010), Hlavne nezáväzne (2011) či Jobs (2013).

Ashton Kutcher
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Seriály, ktoré vždy rozosmejú: Pozrite sa na 10 najlepších sitkomov


Mila KunisakoJackie Burkhart

Jackie Burkhart bola síce pekná a bohatá, no tiež sebecká, domýšľavá, skazený anajmä nezrelá. Kým vseriáli stihla vystriedať všetkých chlapcov, jej predstaviteľka Mila Kunis taká akčná nebola. Ešte počas nakrúcania seriálu začala randiť sbývalou detskou hviezdou Macaulay Culkinom, sktorým chodila deväť rokov. Pár sa však rozišiel aorok neskôr novinári prišli sinformáciou, že Kunis tvorí pár sKutcherom. Dnes už vieme, že bola pravdivá, zasnúbili sa vo februári 2014 adnes sú nielen manželmi, ale aj rodičmi malej Wyatt Isabelle ačoskoro sa má narodiť aj ich druhé spoločné dieťa. Pokiaľ ide oprácu, Kunis sa po seriáli Tie roky sedemdesiate nijako zvlášť nepreslávila. Zlom nastal až vroku 2010, keď vo filme Čierna labuť stvárnila baletku Ninu po boku Natalie Portman. Nasledovala snímka Ide len osex (2011) sJustinom Timberlakeom anajnovšia snímka Matky rebelky (2016) sKristen Bell či Christinou Applegate.

Mila Kunis
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Mila Kunis o vzťahu s Ashtonom Kutcherom: Spočiatku to bolo len o sexe, no potom...


Topher GraceakoEric Forman

Eric bol jednou zhlavných hviezd seriálu. Práve vpivnici domu jeho rodičov sa partia kamarátov schádzala najčastejšie. Po Ashtonovi Kutcherovi je zrejme najúspešnejším mužským protagonistom. Ešte počas nakrúcania seriálu Tie roky sedemdesiate sa objavil vsnímkach Dannyho jedenástka (2001), Úsmev Monny Lisy (2003), či Dannyho dvanástka (2004). Po skončení seriálu sa začal venovať najmä práci vo filmových produkciách. Zahral si vsnímkach Spider-Man 3 (2007), Interstellar (2014) a Truth (2015). Od mája 2016 je ženatý sherečkou Ashley Hinshaw.

Topher Grace
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Herec zo seriálu Tie roky sedemdesiate: Manželstvo Mily a Ashtona je fascinujúce


Tie roky sedemdesiate
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: wallpaperfolder.com)

Laura PreponakoDonna Pinciotti

Donna Pinciotti bola susedou ale ipriateľkou Erica Formana. Bola inteligentnou, dobre vyzerajúcou feministkou. Známou sa stala až vďaka seriálu Tie roky sedemdesiate. Práca vseriáli sa jej zapáčila natoľko, že tomuto žánru sa zostala venovať aj po odchode zneho. Zahrala si vniekoľkých epizódach seriálov Ako som spoznal vašu mamu, Doktor House či Vtierka Castle.Známa je však tým, že od roku 2007 je súčasťou scientologickej cirkvi, ktorej prívržencami sú napríklad aj Tom Cruise, Kirstey Alley či John Travolta.

Laura Prepon
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Hviezda seriálu Tie roky sedemdesiate: Randí s hereckým kolegom!


Wilmer ValderramaakoFez

Fez bol zahraničným študentom, ktorý si užíval americký život plnými dúškami. Zbožňoval sladkosti, pivo atiež sledovanie porna. Wilmer Valderrama sa narodil na Floride, no jeho rodičia pochádzajú zKolumbie aVenezuely. Od roku 2001 sa pravidelne objavuje vmenších filmových produkciách, preto vnašich končinách ani nie je známym. Vepizódnych úlohách ho ale slovenskí diváci mohli zazrieť vobľúbených seriáloch ako Klinika Grace či NCIS – Námorný vyšetrovací úrad. Valderrama sa venuje ihudbe. Donedávna tvoril pár so známou americkou speváčkou aherečkou Demi Lovato (2010 – jún 2016).

Wilmer Valderrama
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Blesk z jasného neba! Sexica a seriálový cudzinec sa rozišli po šiestich rokoch


Danny MastersonakoSteven Hyde

Danny Masterson vseriáli stvárnil Stevena Hydea, najlepšieho priateľa Erica Formana. Neskôr sa dokonca stal jeho „nevlastným bratom“ anasťahoval sa do domu Formanovcov po tom, čo ho opustila jeho vlastná matka. Danny Masterson sa vsúčasnosti väčšmi než hereckej kariére venuje hudbe. Stal sa dídžejom a plánuje vydať vlastný album. Pracoval aj pre losangelskú rozhlasovú šou Feel My Heart. Rovnako ako jeho kolegyňa Laura Prepon je scientológom. Darí sa mu aj vsúkromí. Od roku 2011 je ženatý sherečkou amodelkou Bijou Phillips, sktorou majú dcérku Fiannu Frances.

Danny Masterson
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Hviezdy sitkomu Tie roky sedemdesiate opäť spolu: Zmenené na nepoznanie!


Tie roky sedemdesiate
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: wallpaperfolder.com)

Viac o téme: Ashton KutcherMila KunisTopher GraceLaura PreponWilmer ValderramaDanny Masterson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu