Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bridget Jones po rokoch späť v Hollywoode: Toto je tajomstvo môjho odchodu!

Renée Zellweger Zobraziť galériu (4)
Renée Zellweger (Zdroj: SITA)

V roku 2010 sa herečka Renée Zellweger rozhodla odísť zo sveta filmu a dať si pauzu od Hollywoodu. Po šiestich rokoch sa však vrátila a diváci ju čoskoro uvidia v treťom diele o bláznivom živote Bridget Jones. Prečo sa rozhodla odísť či vrátiť späť? Herečka sa rozhodla odhaliť svoje dôvody.

V nedávnom rozhovore pre septembrové číslo magazínu American Way sa Renée Zellweger rozhodla odhaliť pozadie svojho odchodu z Hollywoodu v roku 2010. Rozhodla sa hovoriť aj o tom, prečo sa vrátila späť. "Plánovala som si vziať voľno už po dokončení filmu Chicago, ale stále som mala pred sebou príležitosti, ktoré prichádzajú raz za život a nechcela som nič zmeškať," povedala herečka.


Mohlo by vás zaujímať: Manželská kríza prominentného páru zažehnaná? Spoločná dovolenka ako dôkaz!


"Lenže nemôžete to takto robiť do konca života, preto som sa rozhodla zistiť, aké to bude, ak nechám takúto šancu jednoducho odísť. Chcela som uvdieť, čo dokážem vybudovať," pokračovala Zellweger v rozhovore. Porozprávala aj o tom, ako sa jej život po odchode z Hollywoodu zmenil. Veľa cestovala a navštívila aj Kambodžu, Thajsko aLibériu, kdespolupracovala s charitami, ktoré podporovali rovnosť pohlaví.

Renée Zellweger
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Zdôverila sa aj s tým, že navštíviť miesta, kam turisti vôbec nechodia, bola časť dobrodružstva, ktorá jej otvorila oči najviac. "Myslím si, že cestovať mimo vyznačené trasy je skvelým nápadom pre každého. Je to nevyhnutné nielen preto, aby ste porozumeli zvyšku sveta, ale najmä preto, aby ste porozumeli sami sebe," porozprávala o svojich zážitkoch herečka.

Renée Zellweger
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Napriek tomu sa po šiestich rokoch vracia na filmové plátna opäť ako Bridget Jonesová, ktorej pojašenosť diváci milujú dodnes. "Opäť som pocítila obrovskú túžbu pre kreatívny proces," hovorí herečka o dôvodoch návratu. "Keď som prestala natáčať filmy bolo to najmä z toho dôvodu, že ma to viac vyčerpávalo, než prinášalo radosť. Bolo to aj kvôli spôsobu, akým som žila svoj život. Nemôžete byť predsa dobrý v kreatívnom procese, pokiaľ vám nerobí radosť to, že sa na ňom zúčastníte. Keďže mi to začalo chýbať, cítila som sa byť opäť pripravená."

Renée Zellweger
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Preto nepremýšľala ani o tom, či opäť stvárni Bridget Jones. "Je to skvelé opätovné stretnutie v Londýne s postavou, ktorú milujem a so všetkými priateľmi, ktorých roky zbožňujem. Bola to skvelá výhovorka, prečo sa vrátiť."

Už čoskoro nás čaká tretí diel s názvom Bridget Jones’s Baby

Viac o téme: Bridget JonesRenée Zelweger
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu