Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

So svadbou sa riadne poponáhľali: Tieto herečky sa vydávali ešte ako tínedžerky

Zobraziť galériu (6)

Nemali ešte ani dvadsať rokov a už sa mohli pýšiť tým, že našli muža svojho života. Veľký omyl. Známe herečky sa so svadbou príliš ponáhľali a namiesto šťastných a harmonických vzťahov na ne čakalo trpké vytriezvenie. Ich manželstvá totiž rýchlo skončili rozvodom.

Drew Barrymore

Sympatická herečkasa do pamäte filmových fanúšikov vryla v roku 1982 ako malá Gertie vo filme svojho krstného otca Stevena Spielberga E.T. - Mimozemšťan.Detskú hviezdu však po prvom veľkom úspechu začala sprevádzať smola. Najskôr sa ešte iba ako 16-ročná zasnúbila sLelandom Haywardom, no k svadbe s týmto mužom nikdy nedošlo.V roku 1994 sa ako 19-ročnáiba po šiestich týždňoch randenia vydala za majiteľa baruJeremyho Thomasa. Krach manželstva všaknastal už po dvoch mesiacoch.

Drew Barrymore
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Demi Moore

Americká herečka zažila prvý výrazný úspech v roku 1990, kedy sa účinkovaním vo filme Duchdočkala nominácie na Zlatý glóbus.V tom časemala za sebou druhú svadbu.V roku 1980 sa ako 18-ročná tínedžerka vydala zaFreddyho Moorea. Napriek neúspešnému manželstvu,ktoré trvalo necelých päť rokov,sa rozhodla ponechať si jeho priezvisko.V rokoch 1987 až 2000 bola vydatá za Brucea Willisa, s ktorým má tri dcéry.V poradí tretie nevydarené manželstvo prežila sAshtonom Kutcherom, s ktorým sa rozviedla v roku2011 po šiestich rokoch.

Demi Moore
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Olivia Wilde

Nádherná herečka, vlastným menom Olivia Jane Cockburn, sa preslávila úlohou lesbickej čašníčkyv seriáli O.C. California a neskôr sa predstavila ako doktorka Remy "Trinástka" Hadleyová v úspešnom seriáli Dr. House.Silný amorov šíp ju však zasiahol pred dovŕšením dvadsiatich rokov a rovno vkročila do stavu manželského. Jej vyvoleným bol taliansky filmárTao Ruspoli, za ktorého sa vydala v roku 2003. Po ôsmich rokoch manželstva prišla žiadosť o rozvod.Rodáčka z New Yorkuje momentálne zasnúbenás hercomJasonom Sudeikisom.

Olivia Wilde
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Melanie Griffith

Čoskoro 60-ročná americká herečka má na svojom konte pozoruhodnú bilanciu svadieb a rozvodov.Vydávala sauž ako 19-ročná za Dona Johnsona, no po polroku bolo manželstvo minulosťou.V roku 1982 sa stala manželkouStevena Bauera, lenže aj tento vzťah dopadol po piatichrokochrozvodom.O dva roky neskôr sa však znovu vydala za svojho prvého manžela, aby sa ich manželstvo v roku 1996 opätovne skončilo.Zatiaľ posledný rozvod v jej živote nastal koncom minulého roku, kedy sa po 19 rokoch rozišla sAntoniom Banderasom.

Melanie Griffith
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Milla Jovovich

Americká herečka rusko-srbského pôvodu sa so svadbou naozaj poponáhľala.Do manželstva vkročila už ako 16-ročná. Jej manželom sa v roku 1992 stal Shawn Andres, no ich svadbu po dvoch mesiacochzrušila matka herečky, ktorá s týmto sobášom nesúhlasila.Filmová kráska sa neskôr vydala za uznávaného režiséraLuca Bessona, no ich manželstvo vydržalo iba dva roky.To pravé šťastie našla až po bokuPaula W. S. Andersona.Dvojica má spolu dve dcéry -Ever Gabo aDashiel Edon.

Milla Jovovich
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Demi MooreDrew BarrymoreMilla JovovichMelanie GriffithOlivia Wilde
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu