Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Romantickí hrdinovia slovenských seriálov: Čo majú spoločné Koleník, Loj, či Maštalír?

Koleník, Loj, Maštalír Zobraziť galériu (5)
Koleník, Loj, Maštalír (Zdroj: telkáč, internet)

Romantické seriálové počiny slovenských televíznych staníc, zdá sa, zaberajú a stávajú sa divácky mimoriadne obľúbenými. Možno práve preto sa v posledných rokoch s nimi na Slovensku akoby vrece roztrhlo.

Hlavné mužské postavy však takmer vždy spája obrovská charizma, dojem nezávislého dobrodruha, no zároveň zodpovedného a cieľavedomého muža. Spoločný majú aj príťažlivý výzor a nálepku idolu žien, lámača ženských sŕdc, či dokonca sexsymbolu. Tie romantickým hrdinom seriálov pripisujú slovenské médiá, zatiaľ čo samotní herci ich - opäť svorne - vehementne odmietajú.

Juraj Loj

33-ročný rodený Bratislavčan sa ako romantický hrdina Martin Rozner objavil v seriáli Búrlivé víno. Mimoriadne úspešný počin našej najsilnejšej komerčnej televízie v súčasnosti odštartoval ôsmou sériou. Juraj Loj do seriálu vstupoval síce ako ostrieľaný divadelný herec, no s televíznou kamerou nemal príliš veľké skúsenosti. Tvorcovia však do herca, ako aj samotného projektu, vložili všetku svoju dôveru a vyplatilo sa. Slovenský Rómeo vytvoril s Júliou (v seriáli Nina Dolinská), teda hereckou kolegyňou Nelou Pociskovou, mimoriadne sympatickú dvojicu. Zdalo sa, že herecký pár mohol pokojne romantické city preniesť aj do reality. Juraj Loj však v súkromí tvorí dlhodobo stabilný pár s inou herečkou, Zuzanou Kanócz. S tou vychováva dve deti, syna Lucasa a dcéru Izabellu.

Juraj Loj a Nela
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Búrlivé víno TV Markíza)


Mohlo by vás zaujímať:Takto kedysi vyzerali tváre Búrlivého vína: Čo poviete, zmenili sa?


Ján Koleník

36-ročného charizmatického herca už dlhodobo na Slovensku médiá neoznačujú inak ako zvodca či sexsymbol. Sám však priznáva, že sa pri podobnom záujme ženskej časti publika, stále červená. Ako zvodca však v každom prípade pôsobil minimálne pred kamerami, konkrétne v seriáli ZOO. Tam stvárňoval Petra Baláža, urasteného dobrodruha, ktorý na ženy pôsobil ako magnet, napriek tomu nemal dlhodobejší vzťah. Hlavu pomotal Dominike Trnovskej, ktorú stvárnila Táňa Pauhofová. O súkromí Jána Koleníka sa vie len veľmi málo. Sám herec sa s novinármi rozpráva takmer výlučne o svojej práci. Napriek tomu českí bulvár pred rokmi prišiel s informáciou, že Koleník sa o ženské pohlavie v tomto smere nezaujíma. Heerec na otázky k tejto téme doposiaľ nereagoval a žiadne skutočné dôkazy o jeho sexuálnej orientácií sa nepodarilo získať ani samotným novinárom.

Ján Koleník a Táňa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Zoo TVJoj)


Mohlo by vás zaujímať:Miláčik ženských sŕdc prekvapuje: Toto je Koleníkov najväčší problém!


Tomáš Maštalír

39-ročný Trnavčan je tiež jeden z tých, ktorých médiá až pričasto označujú za sexsymbol. Dôvodom bude zrejme fakt, že sa mu zväčša ujdú úlohy urastených, silných a cieľavedomých mužov. Takým bol aj v seriáli Chlapi neplačú, v ktorom stvárnil Michala Lánskeho. Jeho hereckou partnerkou bola Dominika Kavaschová, alias Paula Hronská. Romantického hrdinu a jednu z ústredných postáv však stvárnil aj v úspešnom seriáli Búrlivé víno. Tam stvárnil tajomného Ričiho, ktorý sa ale po svadbe s Milicou (stvárnila ju Dominika Žiaranová) z deja vytratil a v ôsmej sérií sa už neobjaví. Sympatický Tomáš Maštalír tvoril v súkromí pár s Táňou Pauhofovou, no odrozchodus ňou v roku 2011 sa v spoločnosti dlhodobo objavuje bez oficiálnej partnerky.

Tomáš Maštalír a Dominika
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Búrlivé víno TV Markíza)


Mohlo by vás zaujímať: Najúspešnejšie slovenské seriály: Toto ste o nich nevedeli!


Ján Dobrík

31-ročný sympatický herec si svojím účinkovaním v seriáli Divoké kone vyslúžil nálepku budúceho lámača ženských sŕdc. Stvárnil tam totiž nezávislého dobrodruha Adama, do ktorého sa zamiluje trénerka koníHana (zahrala si ju Monika Šagátová). Medzi oboma postavami to v seriáli mimoriadne iskrilo, a tak sa mnohým zdalo, že nezostalo len pri hraní. Médiá dokonca špekulovali o tom, že práve Monika Šagátová má byť dôvodom žiarlivých domácich scén, ktoré mu mala pripraviť jeho vtedy čerstvá manželka Lenka. Jedinou pravdou ale zostáva, že herec je stále zamilovaný do svojej zákonitej manželky, s ktorou vychováva scérku Nikolku. Sám dokonca priznal, že v pozitívnom zmysle slova to medzi nimi iskrí neustále, teda aj po niekoľkoročnej známosti. Za sexsymbol sa nepovažuje, práve naopak, toto označenie rázne odmieta.

Divoké kone si získali
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Ján DobríkJuraj LojJán KoleníkTomáš Maštalír
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu