Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi kráska má podnikateľského ducha: Neuveríte, aký obchod si s manželom otvára!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Americká herečka Scarlett Johanssonová otvára obchod s popcornom, a to priamo v Mekke svetovej gastronómie - v Paríži. Tridsaťjedenročná hollywoodska hviezda dokonca mieni zákazníkov svojho podniku v štvrti Le Marais obsluhovať osobne, napísala agentúra AFP.

Servírovať bude okrem iného popcorn s príchuťou hľuzoviek, parmezánu a šalvie, oznámil herečkin hovorca v Los Angeles. Zariadenie nazvané Yummy Pop shop podľa neho spoločne vytvorili Johanssonová a jej francúzsky manžel Romain Dauriac.

Scarlett Johansson s manželom
Zobraziť galériu (4)
Scarlett Johansson s manželom  (Zdroj: SITA)

Johanssonová, známa napríklad z filmov Stratené v preklade,Vicky Cristina Barcelona či zo série snímok Avengers, ​​je veľkou fanúšičkou popcornu. Pochúťku budú zamestnanci Yummy Pop shopupripravovať vždy čerstvú a miešať ju budú so sezónnymi ingredienciami.


Mohlo by vás zaujímať: Príťažlivá Scarlett ako japonská majorka: Pozrite si prvé ukážky kultového príbehu!


Pár dúfa, že ak sa ich slaná či sladká pražená kukurica stane hitom, otvoriapodobné podniky aj inde vo svete. Načasovanie nemohlo byť podľa AFP lepšie, lebo vo francúzskej metropole sú teraz trendykuchyne ovplyvnenéAmerikou.

Sexi kráska má podnikateľského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Jedlá ako je hamburger a podobne mápodľa nedávneho prieskumu na jedálničku až 70 percent parížskych reštaurácií. Yummy Pop shop otvoriaslávnostne v sobotu, ale iba "nanečisto", plnúprevádzku by mali začať koncom roka.

Sexi kráska má podnikateľského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: PopcornScarlett JohanssonováParížObchod
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu