Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

TV TIPY Meryl Streep, Sly Stallone či Russell Crowe: Kto bude robiť spoločnosť vám?

Z filmu Noe Zobraziť galériu (3)
Z filmu Noe

Tento týždeň je naozaj z čoho vyberať, pokiaľ ide o kvalitné snímky. Na svoje si prídu tak milovníci romantiky, ako aj tí, ktorí dávajú prednosť skôr poriadnej akcii. Pozrite si zopár TV tipov, ktoré vám tento týždeň vezmú dych, alebo vás naladia na nôtu lásky.

Pondelok 22.30 Dvojka: Sofiina voľba

Ak ste túto filmovú klasiku ešte nevideli, je najvyšší čas to zmeniť. Meryl Streep vúlohe Sofie predviedla excelentný výkon, za ktorý si právom vyslúžila Oscara. Pozrite si strhujúci film ospomienkach Poľky Sofie, ktorá prežila hrôzy koncentračného tábora, vktorom musela spraviť tú najťažšiu anajkrutejšiu voľbu vo svojom živote.

Filmový Spider-Man oznámil trpkú správu: Krach manželstva zahalený rúškom tajomstva!

Utorok 20.15 JOJ Cinema: Londýn vplameňoch

VLondýne sa koná pohreb britského premiéra. Práve preto by mal byť najbezpečnejším miestom na svete. Realita má však od tohto predpokladu poriadnu ďaleko. Ako si Gerard Butler poradí s drvivými útokmi, ktoré postihnú túto svetovú metropolu? Západný svet verzus arabskí teroristi - kto vyviazne ztohto súboja ako víťaz, sa dozviete vakčnom filme Londýn vplameňoch.

Streda 16.45 HBO: Šťastie na dosah

Doslova herecký koncert otca asyna máte možnosť vidieť vdramatickom aživotopisnom filme Šťastie na dosah. Will Smith sa predstaví vúlohe otca trojčlennej rodiny, ktorý sa zúfalo snaží uživiť svojich blízkych aj napriek nezdarom anepriazni osudu. Jeho filmového syna si zahrá ten skutočný - Jaden Smith. Možno aj to, že vhlavných úlohách účinkujú otec so synom, je ich výkon natoľko uveriteľný. Pozrite si dojímavý film otom, že aj napriek všetkému zlému, čo sa vám stane, môže byť život naozaj krásny.

Štvrtok 20.15 Dajto: Demolátor

Opäť čosi pre milovníkov poriadnej akcie. Tento raz si však na svoje prídu aj všetci tí, ktorým nie je neznámy sci-fi žáner. Že vám príbeh desiatky rokov zmrazeného policajta Johna Spartana, zvaného aj Demolátor azločinca Phoenixa nemôže nič povedať? Mýlite sa! Tento sci-fi počin je nielen akčný, ale aj poriadne zábavný. Vhlavných úlohách uvidíte Syslvestra Stalloneho, Wesley Snipesa amladučkú Sandru Bullock. Aj keď film patrí kstarším, určite sa knemu radi vrátite. Adobre sa pobavíte!

Russell Crowe prežil obrovský šok: Šialená rapperka sa vyhrážala, že mu podreže hrdlo!

Piatok 17.10 JOJ Cinema: Rozchod

Konečne čosi aj pre citlivé duše. Že to Francúzi sromantikou vedia, to určite uznáte. Ak nie, film Rozchod vás otom presvedčí. Čomu dá prednosť štyridsiatnička Suzanne? Pokojnému ausporiadanému životu smanželom alebo spaľujúcej vášni vnáručí bývalého väzňa Ivana? Je rozchod smanželom jediným východiskom zo Suzanninej situácie? Dozviete sa vtejto romantickej dráme.

Piatok 20.20 Nova: Kameňák 3

Kameňák 3
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: telkac.sk)

Piatok večer si priam pýta poriadnu dávku zábavy. Ak sa radi zasmejete na klasických „krčmových“ vtipoch, nenechajte si ujsť tretie pokračovanie českej komédie Kameňák. Nečakajte dávku nadpriemerne inteligentného humoru na vysokej úrovni. No čo určite môžete očakávať, je útok na vaše bránice!

Sobota 20.35 JOJ: Noe

Z filmu Noe
Zobraziť galériu (3)

Biblický veľkofilm Noe by nemal vynechať žiadny fanúšik dobrodružstva, akcie adrámy. Očo vtomto príbehu ide, je asi každému dobre známe. Noe trpí vidinami oskaze sveta ničivou potopou. Boh mu však vnukne myšlienku na záchranu ľudstva, ale aj zvieracej ríše. Noe preto začne svýstavbou obrovskej lode, vďaka ktorej dokáže zachrániť život na tejto planéte. Ak si myslíte, že vás čaká nudný biblický príbeh, ste na omyle. Dej vás pohltí aohromí tak po vizuálnej, ako aj hudobnej stránke. Zárukou kvality je aj to, že vhlavnej úlohe sa predstaví Russell Crowe.

Nedeľa 22.10 Doma: Mesto anjelov

Mesto anjelov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: telkac.sk)

Pred začiatkom pracovného týždňa sa treba pri televíznom programe zrelaxovať. A čo je lepšie, ako poriadna dávka romantiky? Vpodobe filmovej klasiky Mesto anjelov, sa jej jednoznačne dočkáte. Vhlavných úlohách nenaplnenej lásky sa objavia Meg Ryan ako doktorka Maggie aNicolas Cage ako anjel Seth. Zaručujeme, že všetky citlivé duše si pri tomto romantickom snímku príjemne poplačú. Sprevádzať vás bude krásny soundtrack, ktorý ztohto filmu robí ešte príjemnejší zážitok.

Nedeľa 21.20 Jednotka: Vanilkové nebo

Máte chuť na nedeľnú dávku romantiky, no Mesto anjelov ste už videli? Vtom prípade si určite nenechajte ujsť film Vanilkové nebo, v ktorom si na svoje si prídu aj milovníci sci-fi atrileru. Mladý boháč, ktorého stvárňuje Tom Cruise, si dokonale užíva život. Až do momentu, kým mu ho autonehoda neobráti hore nohami. Po nej totiž už ani samotný hlavný hrdina netuší, čo je sen ačo realita.

Viac o téme: Tv tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu