Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obľúbení herci z Mrázika: Viete, ako dopadli v reálnom živote?

Mrázik Zobraziť galériu (4)
Mrázik

Vianoce sú za dverami a s nimi aj obľúbené vianočné rozprávky. Jednou z nich je aj nezameniteľný Mrázik, s hlavnými postavami v podobe Ivana, Nastenky a Marfuše. A aj keď je táto rozprávka veľmi zábavná, jej hlavní hrdinovia sa vo svojom skutočnom živote žiaľ, až tak nezabávali. Ako sa s nimi osud zahral?

Ivan alias Eduard Izotov skončil na psychiatrii

Tento ocenený „Zaslúžilý umelec Ruskej federácie“ zomrel vroku 2003 vo veku 66 rokov. Je až zarážajúce, ako veľmi sa jeho skutočná povaha podobala povahe Ivana zMrázika. Podľa Eduardovej bývalej ženy Inge bol pomerne lenivý a zahľadený do seba. Aj keď sa mu vpracovnom živote darilo, nikdy sa za úspechom nejako nehnal anepachtil. Vraj to zapríčinila práve spomínaná lenivosť aďalšie jeho nepríjemné povahové vlastnosti. Tie napokon viedli aj krozpadu ich vzťahu. Mali spolu jedinú dcéru Veroniku.

Ivan, Eduard Izotov
Zobraziť galériu (4)

Eduard si síce našiel novú životnú družku Irinu, no šťastne nedožil. Čo sa stalo? Herec ajeho družka sa snažili vymeniť valuty ahistorické medaily za ruble, aby vraj získali peniaze na stavbu chaty. Vtej dobe však šlo oťažký zločin aEduard bol nakoniec odsúdený na tri roky väzenia. Spolu sdružkou prišli aj ocelý majetok.

Tradičné vianočné filmy a rozprávky: Bez ktorých si už sviatky ani nevieme predstaviť?

Väzenie sa mu stalo osudným aaj keď si nakoniec odsedel „len“ dva apol roka. Von vyšiel spodlomeným psychickým afyzickým zdravím vo veku 50 rokov. Následne prekonal šesť mŕtvic anešťastný pád, ktorý ho pripútal kinvalidnému vozíku. Nasledovala duševná choroba, výbuchy zlosti apobyt na psychiatrii. Nakoniec herec absolútne prestal reagovať na okolie anespoznával ani blízkych. Naozaj smutný koniec chrabrého Ivana...

Nasťa alias Natalija Sedychova – viac baletka ako herečka

Krásna Nastenka má dnes už 68 rokov. Aako sama osebe hovorí, Nasťu ani veľmi hrať nemusela. Skutočne bola skromná, šikovná apracovitá. Aj jej sa, podobne ako Ivanovi, viac darilo vpracovnom ako súkromnom živote.

Nasťa, Natalija Sedychova
Zobraziť galériu (4)

Ako mladé dievča sa venovala krasokorčuľovaniu a baletu. Nemala ani šestnásť, keď sa prihlásila na konkurz na úlohu Nastenky. Tú nakoniec aj získala, atak sa stala známou vcelom Sovietskom zväze. Mala neuveriteľné množstvo fanúšikov, ktorí ju zasypávali listami. Natalija vraj však odpovedala len väzňom. Bála sa totiž, že ak by ich ignorovala, po prepustení by ju mohli prenasledovať. Natalija sa napriek úspechu vMrázikovi pred kamerami až tak veľmi neobjavovala. Nakrútila spolu len osem filmov. Gro jej pracovného života tvoril balet, ktorý aj vyštudovala.

Brad Pitt, Hugh Grant a ďalší: Zistite, prečo neznášajú Vianoce!

Jej súkromný život už taký šťastný nebol. Bola manželkou skladateľa Viktora Lebedeva, sktorým má jediného syna Alexeja. Bohužiaľ, manželstvo stroskotalo po desiatich rokoch. Dôvodom bola vraj pracovná vyťaženosť ato, že umelci žili oddelene vrôznych mestách. Čo je však horšie, jej jediný syn sa rozhodol žiť sotcom. Natalija tak ostala opustená.

Marfuša alias Inna Čurikova dosiahla úspech aj šťastie

Kto by to bol povedal, že najšťastnejšie napokon bude žiť protivná Marfa? Herečke Inne Čurikovej, ktorá má už 73 rokov, sa darilo tak vpracovnom ako aj osobnom živote. Okrem toho treba povedať, že napriek svojmu veku vyzerá veľmi dobre aničím nepripomína statnú Marfušku. Celý jej život je spojený sfilmovou adivadelnou kariérou aaktívna je dokonca aj vsúčasnosti. Veď vroku 2013 bol pri príležitosti jej 70-tych narodenín natočený dokument ojej živote – „Inna Čuriková. Princezná nie, ty si kráľovná“.

Trochu netradičné Vianoce: Tieto filmy správne okorenia sviatočnú atmosféru!

Marfa, Inna Čuriková
Zobraziť galériu (4)

Šťastím vjej živote bolo stretnutie srežisérom Glebom Panfilovom, ktorý sa stal aj jej manželom. Spolupodieľali sa na tvorbe viacerých filmov. Zrejme aj vďaka tomu Inna získala vo svojej rodnej vlasti niekoľko hereckých ocenení. Smanželom sú spolu dodnes.

Viac o téme: Mrázik
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu