Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovský medzinárodný trapas: Imitátor Baldwin všetkých totálne doplietol!

Alec Baldwin Zobraziť galériu (2)
Alec Baldwin (Zdroj: SITA)

Noviny El Nacional z Dominikánskej republiky sa museli v sobotu ospravedlniť za omyl vo svojom piatkovom čísle. Materiál venovaný židovským osadám doplnili fotografiou herca Aleca Baldwina s popisom, že ide o amerického prezidenta Donalda Trumpa. Baldwin totiž patrí k úspešným imitátorom amerického prezidenta.

V sobotňajšom vydaní El Nacional sa objavilo ospravedlnenie za to, ženoviny omylom vytlačili záber na Baldwina z televízneho programu s popisom Donald Trump, prezident USA. Popri tejto fotografii bola snímka izraelského premiéra Benjamina Netanjahua a článok o izraelskej politike židovských osád.

Obrovský medzinárodný trapas: Imitátor
Zobraziť galériu (2)

Jeho titulok znel "Trump hovorí, že osady v Izraeli mier neuľahčia". Takto Trump reagoval na posledné kroky Netanjahuovej vlády, ktorá presadila zákon umožňujúci zlegalizovať cez 50 osád na Západnom brehu Jordánu a vyvlastniť pôdu Palestínčanov.

El Nacional v ospravedlnení na svojej webovej stránke uviedol, že sa fotografia objavila na 19. strane piatkového čísla a že omyl unikol personálu redakcie. "El Nacional sa ospravedlňuje svojim čitateľom a všetkým, ktorí sa cítia postihnutí," uvádza sa v ospravedlnení. Baldwin vystupuje v relácii Saturday Night Live a Trump sa už vyjadril, že Baldwinova ​​paródia jeho osoby "nestojí za nič".

Imitácia Donalda Trumpa v podaní Aleca Baldwina:

Viac o téme: Alec BaldwinDonald Trump
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu