Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok pre fanúšikov šéfkuchára Pohlreicha: Vieš h*vno, idiot a podobne tvrdé slová!

Zdeněk Pohlreich Zobraziť galériu (2)
Zdeněk Pohlreich (Zdroj: pohlreich.eu)

Populárny český kuchár Zdeněk Pohlreich musí byť poriadne v šoku. Jeho relácia Ano, šéfe! sa teší v Česku mimoriadnej obľube, no momentálne rieši jeden závažný problém.

Po odvysielaní jednej z epizód, v ktorej majiteľmotorestupred zrakom vlastného synastrieľal holubov do hlavy, sa diváci nestačili čudovať.Odôvodnenie znelo, že má syna na bezlepkovej diéte. Práve to má byť príčinou, prečo ich zabíja a robí z nich pre neho overené jedlo, o ktorom vie, že je z domácich surovín.

Diváci ho však na sociálnych sieťach vôbec nešetrili a spustili vlnu obrovskej kritiky. Na facebookovom profile relácieAno, šéfe! sa rýchlo množili negatívne komentáre, lenže pravý šok prišiel až neskôr.Administrátori oficiálneho profilu relácie začali na odozvu divákov reagovať vulgárnym a absolútne nevhodným spôsobom.

"Čo ty vieš o Židoch a Hitlerovi? Vieš úplne h*vno," znela odpoveď admina na komentár jedného z divákov. "Myslím, že si totálny idiot," pokračoval admin v stupňovaní vulgárnosti voči ďalšiemu komentujúcemu.

Konverzácia pokračovala ďalším útokom produkcie relácie."Vy všetci falošní moralisti, mierotvorcovia a slniečkári, zabitie zvieraťa chovaného na tento účel nie je nič nenormálne. Rovnako sa to robilo na českých i ostatných dedinách po stáročia a deti ako súčasť rodiny satomu prizerali v pokoji a bez emócií. To, že sa to objavilo v tejto relácii, jednoducho dokresľuje charakter nejakej osobnosti rovnako, ako keď sa ukáže vrah v detektívke, rozumiete? Chcel by som upozorniť, že je to len televízia a nie koniec sveta."

Diváci zostali z podobných komentárov zaskočení a neverili vlastným očiam.Na vyjadrenie svojho názoru dostali fanúšikovia nečakané odpovede, za ktoré sa musí hanbiť aj samotnýZdeněk Pohlreich.

Viac o téme: Zdeněk Pohlreich
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu