Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gilmorka má novú rolu: Takto sa predstaví v novom seriáli!

Lorelai Gilmore, Ženy z rodu Gilmorovcov
Lorelai Gilmore, Ženy z rodu Gilmorovcov (Zdroj: Netflix)

Americká herečka Lauren Graham sa predstaví v hlavnej úlohe v seriáli Linda from HR od televízie Fox. Štyridsaťdeväťročná rodáčka z Honolulu si zahrá Lindu Plugh, pracovníčku v oddelení ľudských zdrojov.

Projekt je rodinnou komédiou, ktorá odhaľuje, ako jedno zlé rozhodnutie zmení Lindin jednotvárny, nenaplnený život na strhujúci, ale nebezpečný, s tajomstvom, ktoré môže zničiť všetko - jej prácu či domov. Novinkupripravuje20th Century Foxv spolupráci s produkčnou spoločnosťou Kapital Entertainment. Oscenár sa postarajú Geoff Barbanell a ItaiGrunfeld,pilot bude režírovať Marc Buckland.


Tie najláskavejšie ženy aj desivé psychopatky: Ktoré sú naj filmové mamy?


LaurenHelen Graham sa preslávila najmä ako Lorelai Gilmore zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007), ktorej stvárnenie jej vynieslo jednu nomináciu na Zlatý glóbus. Túto úlohu si zopakovalav štvordielnom pokračovaní s podtitulom A Year in the Life, ktoré streamovaciaslužba Netflixpremiérovo uviedlaminulý rok v novembri. Známa je tiež aj ako Sarah Braverman zo seriálu Parenthood (2010 - 2015). Objavila sa aj vo filmoch Jediná správna vec (1998), Novembrová romanca (2001), Santa je úchyl! (2003), Cumlikátor(2005),Evan Všemohúci (2007) alebo Nápad za milión (2008).

Viac o téme: Lauren Graham
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu