Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Esmeralda, Milágros či Rosalinda: Takto si ich predstaviteľky žijú v súčasnosti!

Thalía je stále krásna a sexi Zobraziť galériu (5)
Thalía je stále krásna a sexi (Zdroj: SITA, Archív Thalía/Instagram)

Nevidiaca Esmeralda, jemná Rosalinda, pojašená Milágros či krásna Paloma. Pravidelne sme s nimi trávili pri televízii poobedia, prežívali sme ich tragické osudy aj radostné chvíle a zo dňa na deň sme netrpezlivo čakali na ďalšie a ďalšie pokračovanie. Odvtedy ubehlo pár rokov a zmenili sa aj hviezdy nekonečných telenoviel. Ako sú na tom dnes?

Leticia Calderón ako Esmeralda

Esmeralda, Leticia Calderón
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Archív L.C./Instagram)

Plachá a nevidiaca Esmeralda učarovala nielen bohatému Jose Armandovi. Príbeh navonok krehkej dievčiny si zamilovali aj diváci u nás na Slovensku. Po úspešnej Esmeralde sa jej predstaviteľka u nás objavila aj v seriáli Labyrinty vášne. Okrem toho však hrala ešte v mnohých telenovelách. Herečka tento rok oslávi päťdesiatku, no vyzerá azda lepšie ako v časoch natáčania Esmeraldy a to aj bez populárnych plastík. Leticia teda vie ako starnúť do krásy!


Mohlo by vás zaujímať:FOTO Fešáci z obľúbených telenoviel: Takto vyzerajú dnes!


Natalia Oreiro ako Milágros

Natalia Oreiro
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Archív N.O./Instagram)

Pôvabná a temperamentná kráska z Uruguaja zahviezdila u nás predovšetkým vďaka telenovele Divoký anjel. Neskôr sa s ňou slovenskí diváci mohli stretnúť v televíznych seriáloch Žena na úteku či Rany z lásky, kde sa objavila opäť po boku šarmantného Facunda Arana. Natalia Oreiro sa odvtedy stihla vydať, porodiť syna a objaviť sa nielen v ďalších telenovelách, ale aj filmoch a na koncertoch ako talentovaná speváčka. Aj táto herečka oslávi tento rok okrúhle narodeniny. Hoci to na nej stále nie je vidieť, bude mať štyridsiatku.


Mohlo by vás zaujímať:Šedá myška z obľúbenej telenovely: Fúha, takto sa v seriáli veru nepredviedla!


Silvia Navarro ako Paloma

Silvia Navarro
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Archív S.N./Instagram)

Zberačka z kávovej plantáže zaujala nielen svojim hlučným prejavom. Jej predstaviteľka Silvia Navarro zaujala aj svojim vzhľadom a krásnymi vlasmi. Nečudo teda, že seriálovej Palome podľahol aj bohatý majiteľ kávovníkovej plantáže. Ako v populárnej telenovele, tak ani v reálnom živote herečka rozhodne nepatrí k usadlým typom. Neustále nakrúca telenovely, pravidelne zdobí titulky magazínov a žije aj na sociálnych sieťach.


Mohlo by vás zaujímať:Bacuľka Valentína? Zabudnite! FOTO Aj po dvoch deťoch je z nej sexi kosť!


Thalía ako Rosalinda

Thalía je stále krásna
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA, Archív Thalía/Instagram)

V našich končinách zahviezdila ako jemná Rosalinda. Paradoxne bola pre Thalíu táto telenovela posledným úspešným kúskom. Odvtedy sa herečka venovala predovšetkým vlastnej hudbe a koncertovaniu. Jej manželom je hudobný producent a okrem neho má doma aj dve deti.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu