Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Cuky Luky už majú svoju pesničku: VIDEO Predvedie vám ako byť sexy!

Cuky a Luky, Petra Polnišová, Zuzana Šebová
Cuky a Luky, Petra Polnišová, Zuzana Šebová (Zdroj: TV Markíza)

O mesiac príde do slovenských kín bláznivá komédia Cuky Luky Film. Snímka inšpirovaná obľúbenými televíznymi postavičkami má odhaliť príbeh začiatku šialeného priateľstva medzi Cuky (Petra Polnišová) a Luky (Zuzana Šebová). Tvorcovia filmu dnes uverejnili titulnú pesničku s názvom Sexy. Producentom piesne je Radovan "Vrabec" Orth z legendárnej bratislavskej funky kapely Made 2 Mate a aktuálnej zostavy Funkiez.

"Chceli sme k filmu funky singel a na Slovensku nie je v tomto žánri nikto povolanejší ako Vrabec. Ešte k nám aj zapadol, keďže vo filme je skutočný pretlak zvierat," zavtipkoval producent filmu Dano Dangl. Pesničku naspievali speváčky Barbora Švidraňová a Emma Drobná. V nezvyčajnej polohe sa pri nahrávaní predstavil Peter Hrivňák alias Kuko, frontman rockovej kapely Horkýže Slíže, ktorý sa v nej postaral o rapovú pasáž.


Mohlo by vás zaujímať:Fanúšikovia bláznivej dvojice sa konečne dočkali: Pozrite si prvé zábery filmu Cuky Luky!


Okrem Polnišovej a Šebovej sa v komédii Cuky Luky Film predstavia aj Lukáš Latinák a Diana Mórová. Režisérom snímky je Karel Janák (Snouborďáci, Rafťáci) za kameru sa postavil Tomáš Juríček (Kandidát). Snímku prinesie do kín 20. apríla Itafilm.

Viac o téme: Cuky Luky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu