Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Idylka skončila: Evansova expriateľka prehovorila, bol to ťažký rozchod!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: eonline.com)

Začalo to ako krásny románik a vyzeralo to takmer ideálne. No ani tento vzťah to nevydržal. Reč je o Chrisovi Evansovi a jeho už bývalej priateľke Jenny Slate. Herečka a scenáristka nedávno prehovorila o ich rozchode.

Len nedávno obletela svet správa o tom, ako si Jenny Slate ulovila svojho ideálneho priateľa. Láska ako zo strednej školy!Začala chodiť s idolom žien Chrisom Evansom, s ktorým sa stretla počas natáčania ich spoločnej snímky Gifted (2017). O rozchode začala rozprávať netradične. Spomínala totiž na ich začiatky.

Idylka skončila: Evansova expriateľka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

"Zvykli sme sa rozprávať o tom, akými zvieratkami sme boli," povedala magazínu Vulture. "Boli sme takou zvláštnou dvojicou." Skutočnými dôvodmi na rozchod však boli rozdiely medzi nimi. "Chris je veľmi populárna osoba. Preňho je ísť do reštaurácie niečo úplne iné, ako pre mňa. Ja sedím pri okne a zdravím náhodných ľudí. Mám viac slobody, pretože nie som Kapitán America. Väčšinou som len kreslená postavička," povedala herečka.

Idylka skončila: Evansova expriateľka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať: VIDEO Zabudnite na drsného Kapitána Ameriku: Chris Evans chystá citovú bombu!


Pozornosť bola pre Jenny Slate príliš veľká. V tom čase sa ešte stále vyrovnávala s rozvodom s Deanom Fleischer-Campom. "Potrebovala som to, aby som sa cítila normálne. Potrebovala som byť sama," povedala. "Nikdy som nežila sama. Stále som šla z jedného vzťahu do druhého. Nemala som čas užiť si dievčenské veci," dodala herečka pre magazín Vulture.

Idylka skončila: Evansova expriateľka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Evans v minulosti chodil s Jessicou Biel či Minkou Kelly. Keď sa do Slateovej zamiloval, myslela si, že to je len nejaký žart. "Úprimne. nemyslela som si, že som jeho typ." Herečka priznala, že vzťah vnímala inak. Keby bol pár niekde na prechádzke, určite by sa okolo nich zastavili aj nejaké cudzie ženy so slovami ´Panebože, to je Chris Evans? On je taký sexy´. "Vy by ste pozreli na nich a reagovali normálne - ako sa opovažujete niečo také povedať?To je môj priateľ! Ale áno, je sexy."

Ako vidí ich vzťah v budúcnosti?

Herečka dúfa, že si k sebe s Evansom opäť raz nájdu cestu. "Chris je skutočne jedným z najmilších ľudí, akých som kedy stretla. Niekedy som sa naňho pozrela a takmer mi to zlomilo srdce," povedala. "Je naozaj zraniteľný a priamočiary. Prirovnala by som ho k nejakej základnej farbe - má krásne, obrovské a silné emócie a je si nimi istý. Je naozaj nádherný pocit byť v jeho blízkosti. Jeho srdce je pravdepodobne zlaté, ak by sa dalo namaľovať."

Idylka skončila: Evansova expriateľka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Po rozchode však nie sú veľmi v kontakte. "Nevychádzame v zlom, ale veľmi sme sa od rozchodu nestýkali ani spolu nerozprávali," povedala Slateová. "Myslím si, že tak je to momentálne najlepšie. Určite by som bola rada jeho priateľkou. Raz. Rozchod bol však príliš ťažký. Napriek tomu to neľutujem," dodala herečka.

Viac o téme: Kapitán AmerikaChris EvansJenny Slate
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu