Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Legendárna partia z Beverly Hills: Pozrite sa, ako dopadli!

Beverly Hills 90210 Zobraziť galériu (9)
Beverly Hills 90210 (Zdroj: fox)

Najúspešnejší americký seriál deväťdesiatych rokov Beverly Hills 90210 si svojho času prežil nevídanú slávu. Odštartoval kariéry mnohých mladých hercov, veď viacerí na začiatku natáčania ledva prekročili prah dospelosti. Dnes už majú hlavné hviezdy o čosi viac rokov i hereckých skúseností. A niektoré aj viac problémov a škandálov.

Jennie Garth (Kelly Taylor)

Jennie Garth
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Ako úplne prvú obsadili do seriálu mladú herečku Jennie Garth, ktorá si zahrala Kelly Taylor. Odvtedy sa objavila ešte vniekoľkých seriáloch, no viac ako herecká kariéra sa na verejnosti prepieral jej milostný život. Blondínka sa už stihla dvakrát rozviesť amá tri dcéry. Druhé manželstvo sa na herečke výrazne podpísalo apsychické problémy vyústili až do depresie.


Mohlo by vás zaujímať:Esmeralda, Milágros či Rosalinda: Takto si ich predstaviteľky žijú v súčasnosti!


Shannen Doherty (Branda Walsh)

Shannen Doherty
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Shannen Doherty sa vseriáli príliš dlho neudržala. Pózovala nahá pre Playboy ajej každodennou súčasťou boli výtržnosti. Na konci štvrtej série prišla od tvorcov odpoveď vpodobe výpovede. Vherečkinom živote nechýbal alkohol adrogy, čo jej spôsobilo množstvo problémov. Ako jedna zhlavných postáv sa objavila aj vobľúbenom seriáli Čarodejnice, odkiaľ ju ale po tretej sérii opäť vykopli. Vroku 2015 herečke diagnostikovali rakovinu prsníka. Po tejto trpkej správe sa však neutiahla do úzadia,neustále komunikuje sfanúšikmi adodáva silu ľuďom spodobnou diagnózou.

Jason Priestley (Brandon Walsh)

Jason Priestley
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Predstaviteľ fešáka Brandona sa na televíznych obrazovkách objavoval už od detstva, predovšetkým vreklamách avmenších úlohách vseriáloch. Postavu Brandona získal len štyri dni pred natáčaním úvodného dielu, no itak sa stala pre jeho kariéru kľúčovou. Vseriáli zostal celých deväť rokov avposlednej sérii už ako produkčný. Pribúdajúce roky sa však odrážajú aj na tomto sympaťákovi, ktorý je dvojnásobným otcom. Stále sa objavuje v televízii, ako aj na pretekárskych súťažiach.


Mohlo by váa zaujímať:5 kultových seriálov pre mladých z deväťdesiatych rokov


Luke Perry (Dylan McKay)

Luke Perry
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Americký herec aseriálový záletník oslávi tento rok 50. narodeniny.Z partie tínedžerov sa najväčšej popularite tešil práve on. V roku 2005 sa umiestnil na 6. mieste v rebríčku Najväčší televízny idol násťročných divákov v USA.Síce sa preslávil ako Dylan McKay, na konkurze sa pôvodne zaujímal o postavuStevea.Je rozvedený, so svojou bývalou manželkou Rachel Sharp má dve deti - syna a dcéru.

Tori Spelling (Donna Martin)

Tori Spelling
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Ako dcéra producenta tohto seriálu spôsobovala Tori Spelling obrovský rozruch už vtedy arobí ho dodnes. Celý život sa striedajú jej svetlé chvíľky stými problémovými. Reality šou, nevera, plastiky a škandály – toto sa sherečkou spája azda najviac. Dnes je druhýkrát vydatá atento rok porodila už piate dieťa.


Mohlo by vás zaujímať:Kedysi sme s nimi prežívali ich osudy: Tieto seriály ovládli 90. roky!


Brian Austin Green (David Silver)

Brian Austin Green
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Kpostavám, ktoré sa vpopulárnom seriáli objavovali po celý čas, patrí aj Brian Austin Green. Fešný herec má tri deti aztoho mu dve mladšie porodila jedna znajsexi žien sveta Megan Fox. Okrem herectva sa Brian venuje aj rapu acharakterizuje ho nesympatia knovinárom afotografom. Jedného znich vraj pred siedmimi rokmi fyzicky napadol.

Ian Ziering (Steve Sanders)

Ian Ziering
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Ian Ziering ma už síce viac ako päťdesiat, no stále ohuruje svojou postavou. Dokonca spolupracoval slegendárnym striptérskym zoskupením Chippendales. Dnes žije vLos Angeles, má dve deti a stále sa objavuje aj vtelevízii.

Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman)

Gabrielle Carteris
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Včase natáčania bola sympatická Gabrielle zo skupinky hercov tou najstaršou azjavne aj najvyzretejšou. Ako jediná znich má vcelku pokojný milostný život ana svojom konte žiadne škandály. Vydala sa ešte vroku 1992 aso svojím burzovým maklérom je dodnes.

Viac o téme: Luke PerryJennie GarthGabrielle CarterisTori SpellingJason PriestleyShannen DohertyBrian Austin GreenIan ZieringBeverly Hills 92010
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu