Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dva a pol chlapa pozná celý svet: TOP 15 faktov, o ktorých ste doteraz netušili!

Dva a pol chlapa Zobraziť galériu (6)
Dva a pol chlapa (Zdroj: thinkstock)

Iba málokto nepozná mimoriadne populárny seriál Dva a pol chlapa. Žiaľ, pred viac než dvomi rokmi bola odvysielaná posledná časť. Za 12 rokov bol nakrútený rovnaký počet sérií a 262 epizód. Prinášame vám zoznam zaujímavostí, o ktorých ste zrejme vôbec netušili.

1.Alan Harper je v seriáliCharlieho mladší brat. V skutočnosti je to presne naopak. Jon Cryer jeo pol roka starší akoCharlie Sheen.

2.Večný smoliar Alan pravidelne prispieval na výchovu svojho syna Jakea.Výška alimentov, ktoré dostávala Judith, bola 3 875 dolárov.

Judith Harper
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Youtube)

3.Charlie Sheen a Jon Cryer sa prvýkrát nestretli v Dva a pol chlapa. Zahrali si spolu vo filmeHorúce strely, kultovejparódii na Top Gun, kde obaja hrali pilotov.

4.Úvodná znelka nám navždy zostane v pamäti.Vymyslel ju Chuck Lorre, no nespievajú ju obľubení herci.Nahrali ju traja spevácia predstavitelia hlavných postáv vždy iba otvárajú ústa.

5.Protivnú mamu Evelyn Harperovú pôvodne hrala iná herečka. V úvodnej časti seriálu stvárnila Alanovu a Charlieho matku Blythe Dannerová. Tvorcovia ju však museli vyhodiť, pretože chcela príliš zasahovať do scenára. Rolu získala Holland Taylorová a celá prvá časť sa musela natočiť odznova.

Evelyn Harperová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: popsugar.com)

6.Za celý vysielací čas seriálu sme sa ani raz nedozvedeli, čo v skutočnosti robí Alanova exmanželka Judith. Zamýšľali ste sa nad tým niekedy?

7.Charlieho lenivá domáca Berta (Conchata Ferrell) sa mala v jednotlivých epizódach objavovať iba sporadicky. Pre veľký divácky úspech a jej trefné hlášky sa od druhej série dočkala pravidelných výstupov.

8.Charlie Sheen pracoval ako hudobný skladateľ so zameraním na reklamné jingle. V realite však vôbec nevie hrať na klavír. Počas natáčania je za kamerami skúsený klavirista, ktorý hrá za neho.

Charlie Harper
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Youtube)

9.Jon Cryer má problémy s vypadávaním vlasov a je takmer úplne plešatý. Maskéri mu museli pred každým dielom nalepiť umelé vlasy.

10.Bývať na plážach Malibu musí byť úžasné. Výhľad na oceán, ktorý vidíme z Charlieho domu, všaknie je skutočný. Je vytvorený plátnom s fotkou oceánu.

Dva a pol chlapa
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pinterest.com)

11.Cryer uprednostnil Alana pred rolou v Battlestar Galactica. V rovnakom čase bol na konkurze pre oba seriály. Jednému z producentov Dva a pol chlapa sa jeho výkon príliš nepozdával, preto musel prísť aj druhýkrát.

12.Charlie Sheen zarábal za jednú epizódu neuveriteľných 1,8 milióna dolárov. Právom sa o ňom hovorí ako o najlepšie zarábajúcom televíznom hercovi v histórii.

13.Charlie bol zo seriálu vyhodený kvôli vážnym nezhodám s tvorcami, opletačkáms drogami a problémom s alkoholom priamo na pľaci. Všetko vraj robil kvôli zisteniu pozitívneho testu na HIV v roku 2011.

Walden Schmidt
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock)

14.Obrovský zlom nastal definitívnym odchodom Sheena. Nahradil ho Ashton Kutcher v podobe miliardára Waldena Schmidta. Kutcher a Sheen viedli cez médiá a sociálne siete slovné prestrelky. Prvý menovanýdokonca dostal vyhrážku o fyzickom útoku.

15.Rozlúčku s Charliem vymysleli tvorcovia naozajvpochmúrnom štýle. Zomrel pod kolesami vlaku v Paríži a prvú epizódu deviatej série zahajoval práve jeho pohreb. Tento diel sa stal najsledovanejším v histórii sitcomu.

Viac o téme: Dva a pol chlapa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu