Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trvalo to celú večnosť: Na tieto seriálové bozky sme čakali niekoľko sérií!

seriálové bozky - koláž Zobraziť galériu (6)
seriálové bozky - koláž

Takmer do každého seriálu tvorcovia dokázali prepašovať aspoň jednu dvojicu postáv, pri ktorej sme akosi podvedome chceli, aby skončili spolu a aby sa už konečne pobozkali. Niektorým sa to podarilo už v prvých častiach, no u iných sme si na prvý bozk museli počkať celú večnosť.

Booth aBrennanová (Kosti) - 3. séria, 9. epizóda

Kosti
Zobraziť galériu (6)

Fešák Booth a „Kostička“ sa prvýkrát pobozkali vďaka prokurátorke Caroline Julian. Tá ich do toho prinútila pomocou imela adokázala tak, že medzi nimi chémia jednoducho je. Na čo sme sa tešili, sa stalo ahoci vtedy išlo len ožart, nakoniec dvojica skončila spolu.


Mohlo by vás zaujímať:Šarmantní, úspešní, s neodolateľným prízvukom: Týchto britských fešákov zbožňujeme!


Oliver aFelicity (Arrow) - 3. séria, 1. epizóda

Arrow
Zobraziť galériu (6)

Už od prvej série, kedy sa Oliver aFelicity stretli, sa fanúšikovia priam dožadovali ich spojenia. Oliver však nebol úplne vyrovnaný sostatnými ženami vo svojom živote. Zároveň si uvedomoval, že nemôže byť Arrow asúčasne byť sFelicity. Prvýkrát jej vyznal lásku vo finále druhej série, no tiež to bolo súčasťou triku ako poraziť Deathstrokea. Fanúšikovia sa však na začiatku tretej sezóny dozvedeli, že hrdinove pocity boli aj skutočné adokázal ich hneď vprvej časti bozkom.

Damon aElena (Upírske denníky) - 3. séria, 10. epizóda

Upírske denníky
Zobraziť galériu (6)

Hoci na začiatku seriálu všetko naznačovalo, že Elena patrí kStefanovi, oveľa viac sme to chceli dopriať jeho zlému, no príťažlivému bratovi Damonovi. Vprvej sérii pobozkal Eleninu dvojníčku Katherine Pierce, vdruhej zase Elena ponúkla sladký bozk Damonovi, keď sa zdalo, že umiera. Až tretia séria priniesla obojstranne chcený bozk aveci nabrali novýsmer.


Mohlo by vás zaujímať:Ďalší románik skončil: Sexi upír Stefan a jeho kolegyňa sa rozišli!


Luke aLorelai (Ženy zrodu Gilmorovcov) - 4. séria, 22. epizóda

Ženy z rodu Gilmorovcov
Zobraziť galériu (6)

Hoci si Lorelai prešla vseriáli mnohými vzťahmi, fanúšikovia odjakživa vedeli, že patrí kLukeovi. Už úplne prvá scéna seriálu bola otom, ako sahádajú okáve. Chémia medzi nimi bola nepopierateľná avideli to aj obyvatelia mestečka Stars Hollow. Vzájomnú náklonnosť spečatili bozkom až na konci štvrtej série počas skúšobnej noci vhoteli Vážka.


Mohlo by vás zaujímať:Príťažliví a slobodní: U týchto hercov máte ešte šancu!


House aCuddyová (Dr. House) - 5. séria, 6. epizóda

House
Zobraziť galériu (6)

Gregory House spôsoboval svojej šéfke bolehlav azda vkaždej časti populárneho seriálu. Ich vzájomný rešpekt apríťažlivosť nakoniec spôsobili, že za ich profesijným napätím predsa musí byť niečo viac. Na prvý bozk sme čakali skutočne dlho – došlo knemu až vpriebehu piatej série. Nič pre netrpezlivých!

Viac o téme: Upírske denníkyArrowŽeny z rodu GilmorovcovKostiDr. House
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu