Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Radšej sa nemali nikdy natočiť: 5 slovenských seriálov, ktoré sú hotová katastrofa!

Zobraziť galériu (6)

Nie vždy sa všetko podarí podľa predstáv. Svoje by o tom vedeli seriáloví tvorcovia, ktorí túžili po úspechu. Namiesto toho sa dočkali výsmechu a potupy. Pozrite si prehľad seriálov, ktoré vôbec nestoja za pozretie.

Deň anoc(2013)

Zaži deň a preži noc, tak znelo motto denného seriálu o skupine ľudí žijúcich vo veľkometrážnom apartmáne v Bratislave.Je to adaptácia nemeckého formátu Berlin – Tag & Nacht – seriál sprvkami hranej reality avyužitím nehercov. Podľa toho to aj vyzeralo. Z dobrého zámeru sa nakoniec vyprodukoval čistý odpad. Joj Plus túžila osloviť najmä mladšiu generáciu, lenže s podobným priebehom nepočítala ani v zlom sne.

Deň a noc
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: joj.sk)


Mohlo by vás zaujímať:Nevyberaný humor, vulgarizmy a skvelé pointy: Toto je 10 najlepších stand up komikov na Slovensku


Kávomat - Miestny úrad Hodrušany(2016)

Čo všetko sa môže stať na obyčajnej chodbe ešte obyčajnejšieho miestneho úradu vo fiktívnej obci Hodrušany? To ste samohli dozvedieť jedine v údajnekomediálnej šou televízie Markíza, plnej neoriginálnych postavičiek, trápnych situácií a najmä dokonalej antizábavy.Divákom sa predstavili Števo Martinovič aleboSlávka Halčáková. Autorom bol Daniel Dangl. Humor vseriáli nezachránil aniPeter Brajerčík, ktorý aktuálne hviezdi v úlohe Lacka v Hornej Dolnej.

Kávomat - Miestny úrad
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: markiza.sk)

Priateľky(2008)

Vrchol televízneho nevkusu.Seriál sa snažil priblížiť dve dobré, no veľmi odlišné priateľky - Denisu a Kamilu(vhlavných úlohách Zuzana Tlučková aMarta Sládečková). Snaha nadviazať na úspech Susedov všakskončila totálny fiaskom.Otrepané vtipy mohli na ženské diváčky pôsobiť skôr ako urážka, než kvalitný zábavný produkt.Napriek enormnému neúspechu vydržal seriál vo vysielaní celé dve sezóny. Možno to označiť za malý zázrak.

Priateľky
Zobraziť galériu (6)

Obchod so šťastím(2008)

Rok 2008 mal byť v znamení veľkého návratu vlastnej tvorby na obrazovky verejnoprávnej televízie. Omyl. Seriál sa stretol s nezáujmom hneď od úvodnej časti a z kritického stavu sa už nestihol prebrať. K úspechu nepomohli ani herecké esá ako Eva Krížiková, Ján Kroner ml. či Radoslav Brzobohatý. Dej príbehu sa odohrával v štvrti Novosady, kde žila aj rodina Šťastných, ktorá vlastní starý obchod so zmiešaným tovarom. Komu mohlo toto napadnúť?

Obchod so šťastím
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: rtvs.sk)


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Krv, črepy, rozbitá hlava: Vo filmoch sa objavili viaceré reálne zranenia!


Experti(2013)

Ani s týmto produktom televízia Joj veľa vody nenamútila.Experti sa riadia heslom „jak urobiť gádža“.Život úspešného Róma, hudobníka Ivana Vereša, naberie nečakané obrátky, keď sa po návrate z Ameriky rozhodne najať partiu „expertov“ z osady.Seriál bol kombináciou žánrov docu-soap ascripted reality, teda v skutočnosti išlo znovu o akúsi reality show.Evidentne sme na nový model neboli na Slovensku pripravení.

Experti
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: joj.sk)

Viac o téme: PriateľkyKávomat - Miestny úrad HodrušanyDeň a nocObchod so šťastímExperti
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu