Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nezabudnuteľný Plný dom: Takto dnes vyzerajú hviezdy seriálu po 30 rokoch!

Plný dom Zobraziť galériu (10)
Plný dom (Zdroj: pictures2015.mobi)

Znie to až neuveriteľne, ale od odvysielania prvej epizódy kultového seriálu Plný dom uplynie v septembri už 30 rokov. Pozrite sa, ako sa za ten čas zmenili najväčšie hviezdy seriálu a aké osudy ich postretli na ceste životom.

John Stamosakošvagor Jesse(53)

Americký herec má na konte účinkovanie vo viacerých seriáloch a filmoch.Okrem herectva sa venuje tiež hudbe. V minulosti pravidelne vystupoval s kapelou The Beach Boys.Najviac ho však preslávil Plný dom. V osobnom živote sa mu až tak nedarilo. S modelkouRebeccou Romijnsa po siedmich rokoch rozviedol.

John Stamos
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Bob Saget akoDanny Tanner (60)

Pred dvadsiatimi rokmi sa dej seriálu krútil práve okolo ovdoveného moderátora Dannyho Tannera. V súčasnosti pôsobí ako pomerne úspešný stand-up komik s vlastnou reláciou. S manželkou Sherri Kramer sa rozviedol po pätnástich rokoch. Spolu majú tri deti.

Bob Saget
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)


Mohlo by vás zaujímať:Legendárna partia z Beverly Hills: Pozrite sa, ako dopadli!


Dave Coulier ako Joey(57)

Tak toto je veru poriadna zmena. Amerického stand-up komika by ste v aktuálnej podobe spoznali len veľmi ťažko. V roku 1992 sa rozviedol po krátkom manželstvesJayne Modean. V roku 2014 sa znovu oženil.

Dave Coulier
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Candace Cameron-Bure akoD.J. Tanner(41)

Aj po úspechu v Plnom dome sa naplno venuje rôznym činnostiam vo filmovej a televíznej brandži. Pôsobí ako herečka, producentka a vystupuje vo viacerých talkshow.Jej manželom je bývalý ruský hokejista, známy najmä z NHL, Valeri Bure. Pár má spolu tri deti.

Candace Cameron-Bure
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Jodie Sweetin akoStephanie Tanner(35)

NezabudnuteľnáStephanie.Úloha v seriáli jej však zničila život. S alkoholom začala už ako 14-ročná, neskôr sa k tomu pridali metamfetamín, kokaín, extáza. Počas života už vystriedala troch manželov.Momentálne sa venuje prevažne speváckej kariére.

Jodie Sweetin
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)


Mohlo by vás zaujímať:Množstvo rozvodov aj tragické úmrtia: Ako dopadli herci z Policajnej akadémie?


Mary-Kate aAshley Olsen(30)

Najslávnejšie dvojičky svetaodštartovali kariéru už ako batoľatá, keď si zahrali Michelle práve v seriáli Plný dom.Účinkovali v mnohých filmoch stavaných na sestrách - dvojičkách.Venujú sa najmä vlastnému módnemu impériu.Navonok pôsobia veľmi zostarnuto.Mary-Kate Olsen je vydatá za francúzskeho bankára Oliviera Sarkozyho.Ashleysa len nedávno rozišla s finančníkom Richardom Sachsom.

Mary-Kate a Ashley Olsen
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Andrea Barber akoKimmy Gibbler (40)

V hereckej kariére pokračovala aj po skončení mimoriadne úspešného seriálu.Stihladokončiť vysokú školu. Jej manželok bol Jeremy Rytky, s ktorým má dve deti. Po dvanástich rokoch ich vzťah stroskotal.

Andrea Barber
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Lori LoughlinakoRebecca(52)

Aj ona sa stala známou predovšetkým vďaka Plnému domu. Neskôr pokračovala v hereckej kariére, no vyskúšala aj úlohu modelky.Prvé manželstvo s investičným bankárom jej vydržalo sedem rokov. Rok po rozvode sa vydala za módneho návrháraMossima Giannulliho, s ktorým má dve deti.

Lori Loughlin
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Viac o téme: Plný domMary-Kate OlsenAshley OlsenLori LoughlinJodie SweetinJohn StamosBob SagetCandace Cameron-BureDavid CoulierAndrea Barber
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu