Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Slováci si ich navždy zapamätali: TOP 5 najpodivnejších hviezd z reality show!

Reality show sa tešia na Slovensku veľkej popularite. Je totiž stopercentná istota, že sa vždy objaví nejaká nová "celebrita". Takými boli aj nasledovní účastníci, ktorí sa nezmazateľne zapísali do histórie televíznej zábavy.

Erik Hilár Lakatošovie

Kontroverzný účastník a víťaz reality show Vyvolení 2 sa približne pred rokom vrátil z väzenia. Už v minulosti dvakrát napadol policajta a taktiež sa nevyhol výtržníctvu či krádeži.Nevšedná postava, pôvodným menom Ján Haluška, absolvovala v deväťdesiatych rokoch hormonálnu liečbu. Živil sa dokonca ako prostitútka. V jeho živote nechýbali ani opletačky s drogami. Aktuálne pracuje pre istú rómsku televíziu v úlohe reportéra.


Mohlo by vás zaujímať:Kedysi ich poznalo celé Slovensko: Ako dopadli bývalé hviezdy televízie?


Martinka zTurca

Martina Chovancová sa preslávila ako legendárna Kleopatra zTurca.Štartom jej hviezdnej kariéry bola šou Farmár hľadá ženu.Chvíle slávy si užila dosýta. Neskôr však prišli na rad opätovné problémy s alkoholom. Sociálka jej vzala obe deti a ona skončila spolu s manželom Martinom v maringotke. Kleopatra zomrela minulý rok v augustepo tom, čo jej zlyhali vnútorné orgány.

Farmár Štefan

Ako sám často vravel, jeho veľkou záľubou je alkohol.Vdovec z Hriňovej si chcel nájsť lásku prostredníctvom šou Farmár hľadá ženu.No životným štýlom, akým sa prezentoval, to bola nemožná úloha.Keď mal 17, dostal sa aj do väzenia. Bývalá žena bola alkoholička, spolu mali dvoch synov.Fúzkatý Štefan sa však zviditeľnil kvôli svojím hláškam, ktoré pravidelne bavili divákov.

Desperado

Kráľ všetkých klamárov.Roland František António de Ricco sa objavil v prvej sérii Vyvolených a okamžite sa stal nezabudnuteľnou postavou.Zbalila ho miliardárka Paris Hilton,dostal pozvánku na svadbu anglického princa Williama a Kate, je synovcompopraveného diktátora Muammara Kaddáfího - to je len stručný výber jeho klamstiev.Aj na základe toho ničviac k tejto prapodivnej postave netreba dodávať. Každý si spraví názor sám.


Mohlo by vás zaujímať:Zabudnuté či nezabudnuteľné? Toto je 7 najúspešnejších slovenských relácií posledných rokov


Tonko

JednoduchýTonko zHlohovca ajeho rodičiazjojkárskej šou Extrémne rodiny sú poriadne špecifickými "celebritami".Niekto ich ľutoval, niekto kritizoval, no najčastejšie sa dočkali výsmechu.Tonko sa mihol už ako hosť v relácii Mama, ožeň ma! Šoubiznis sa mu evidentne zapáčil.Jeho sen bol, aby si napriek rečovému hendikepu konečne našiel svoju vyvolenú.Na zvláštne debaty o chúlostivých veciach, ale aj o mimozemšťanoch sa dozaista tak ľahko nedá zabudnúť.

Viac o téme: DesperadoMartinka z TurcaErik Hilár LakatošovieTonkoFarmár Štefan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu