Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Deppova ex pod paľbou kritiky fanúšikov: Aj z tohto ho chceš obviniť?

(Zdroj: SITA)

Amber Heard nedávno na sociálnej sieti Instagram zverejnila fotografie, na ktorých vidno stoličky poliate červeným vínom. Herečka bola večer predtým s priateľkami na párty, ktorá pokračovala u nej doma. Pod fotkou sa vystriedalo mnoho komentárov a nechýbali ani tie nenávistné.

Herečka pridala k fotke popis "nasledujúce ráno". Negatívne komentáresa zastávali jej bývalého manžela Johnnyho Deppa. "Vyzerá to tak, že Johhny Depp im narušil párty," napísala užívateľka Emma. Ďalší z užívateľov napísal: "To je krv Johnnyho Deppa." Následne sa pridali aj ďalší. "Bol Johnny Depp ten problém?" "Obviníš Deppa aj z tohto?" "Ukradne menej peňazí."


Mohlo by vás zaujímať:Klub ničiteľov vzťahov: Tieto celebrity rozbili manželstvá!


The next morning

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard),

Následne na to zverejnila fotku, ako celý neporiadok čistí. "Keď si dáte pohár červeného vína a väčšinu vypije vaše kreslo. Ďakujem svojej Aussie posádke za skvelý zábavný večer plný tanca a spevu. Navždy na to budem spomínať, dúfam však, že moje stoličky nie."

Pár prešiel pred niekoľkými mesiacmi rušným škandalóznym rozvodom. Veľkú lásku ukončilo nečakane násilie. Herečka obvinila Deppa z údajného fyzického napadnutia. Mal po nej opitý a nahnevaný hodiť telefón, čo na nej zanechalo modriny. Dosvedčila to aj fotografiami. Niektorí fanúšikovia ju obraňovali, iní hájili stranu Deppa. Kde je pravda vie len samotný pár.

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu