Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Akčná Kristen Bell: Z hurikánu Irma spravila zábavu. Dokonca si tam našla bokovku!

Kristen Bell a Dax Shepard
Kristen Bell a Dax Shepard (Zdroj: SITA)

Do prírodnej katastrofy priniesla známa herečka hneď niekoľko slnečných lúčov. Akčná seriálová detektívka Veronica Mars zabávala evakuované deti i dôchodcov a našla si aj bokovku.

Sympatická herečka na Floride natáčala nový film, keď bola kvôli hurikánu Irma oblasť evakuovaná. Aj napriek nepríjemnostiam a pochopiteľnému strachu sa usilovala udržiavať dobrú náladu. Skupine niekoľkých detí zo školy Meadow Woods a ich rodičom zaspievala zopár pesničiek a potešila aj dôchodcov niekoľkými partičkami binga či zorganizovaním pretekov na vozíčkoch. “Do nášho hotelu evakuovali niekoľko tisíc seniorov. Spravíme si z Irmy to najlepšie, čo sa dá,” napísala Kristen na sociálnu sieť.


Mohlo by vás zaujímať:Krásna herečka sa do bitky dostala len raz: S vlastnou mamou!


“Je to celkom smutné, že až prírodná katastrofa dokáže vytiahnuť z ľudí to najlepšie. Ale to je to, čo som skutočne videla. Myslím tým, že všetci tu pomáhajú všetkým,” prezradila herečka. Svoje sociálne siete naplnila obrázkami evakuovaných, najmä seniorov, ako sa počas búrky bavia. Dokonca tam pre svojho manžela, herca Daxa Sheparda, nechala aj zábavnýodkaz: “Toto je John. Moja bokovka v Orlande. Dúfam, že to chápeš. Som bezmocná pri mužovi, ktorý mi spieva serenády.”

Viac o téme: Kristen Bell
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu