Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Moderátorka vydesila hororovú herečku na smrť: VIDEO Vystrašená skončila pod stolom!

Sarah Paulson
Sarah Paulson (Zdroj: SITA)

Nie raz, ani dvakrát, až trikrát dokázala Ellen DeGeneres vystrašiť herečku Sarah Paulson. V súčasnosti je Paulson jednou z hlavných postáv siedmej série hororovej šou American Horror Story, takže strašenie bolo zo strany moderátorky tak trochu vtipnou narážkou.

Najprv ju vystrašila v šatni a potom dvakrát počas prenosu. Napriek tomu, že Sarah Paulson hrá v hororovom seriáli, nemá rada podobné veci. Posledným, kto ju vystrašil bol klaun. Herečku to nepotešilo, keďže klauni ju strašia aj v siedmej sérii. To ju prinútilo zliezť až pod stôl.

"Prosím, už nechcem viac. Som naozaj vystrašená," reagovala Paulson po otázke, či ju čaká ešte niečo viac. Siedma séria šou American Horror Story, s podnázvom Kult, začala dňom amerických prezidentských volieb. Seriál sa sústreďuje na situáciu po zvolení Trumpa za prezidenta, na protimigrantské nálady a strach a obmedzenia, ktorésa začali šíriť Amerikou.


Mohlo by vás zaujímať:Populárny seriál American Horror Story sa v novej sérii zameria na zvolenie Donalda Trumpa


Druhou hlavnou postavou v seriáli je Evan Peters. Stvárňuje mladíka, ktorého zvolenie Trumpa neskutočne potešilo. Snaží sa svetu ukázať, že to bola dobrá voľba. Sarah Paulson v úlohe Ally predstavuje pravý opak, liberálnu lesbičku s otvorenou mysľou, ktorej sa po zvolení Trumpa obnovili všetky fóbie z minulosti. Tieto dve postavy reprezentujú dva tábory, na ktoré sa Amerika po prezidentských voľbách rozdelila.

Viac o téme: Ellen DeGeneresAmerican Horror StorySarah Paulson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu