Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fantázie divákov plnia s veľkými problémami: Sexuálne scény sú trápne a nepríjemné!

(Zdroj: koláž Telkáč)

Sexuálne scény sú často veľkým lákadlom pre divákov. Každý by si v takejto situácii chcel zahrať so svojou obľúbenou hviezdou. Málokto si však uvedomuje, že nakrúcanie nemusí byť vždy príjemné. Potvrdili to aj herci, ktorým to robilo naozaj obrovský problém.

Robert Pattinson

O Pattinsonovi je všeobecne známe, že horúcim posteľovým scénam neholduje. Nejde síce len o scény v upírskej ságe Súmrak, no zrejme tam si to herec naplno uvedomil. "Áno. Cítil som sa veľmi nepohodlne. Ten strach mal zrejme niečo spoločné aj s Taylorovým perfektným telom. Jacob ako vlkolak dávno vyhral. Vo všetkej úprimnosti, nemôžem s ním držať krok," povedal herec.

Patinson si myslí, že dôvody sú aj inde. Čím viac sa totiž poznáte, tým trápnejšie natáčanie takýchto scén podľa neho je. "Tak nejak rozmýšľate nad tým, že sa predsa nemôžete pred touto osobou strápniť," dodal.

Dave Franco

Dave Franco je v hereckých kruhoch nováčik. Začínal ako básnik, študoval psychológiu, no už počas štúdia napísal dva scenáre. Herectvo prišlo neskôr, no hneď jehoprvéskúsenosti s chúlostivými scénami neboli veľmi dobré. Popísal ich ako naozaj trápne anervydrásajúce.

Prvú takúto scénu si užil v Susedoch na odstrel (2014), kde si zahral so Sethom Rogenom a Zacom Efronom. "Predstavte si, že máte okolo seba 20 členov štábu, ktorí na vás pozerajú, ako to robíte. Samozrejme, ja som sa k tomu v to ráno zobudil a na zadku som mal obrovskú vyrážku. Musel som ísť kmaskérovi a požiadať ho, aby to zakryl," podelil sa o svoj vtipný zážitok Franco.

Jamie Dornan

Je zvláštne, že práve hviezde erotického thrilleru 50 odtieňov šedej, bolo dosť nepríjemné natáčanie sexuálnych scén. No je to tak. Koniec koncov, aj jeho herecká kolegyňa Dakota Johnson mu bola vďačná, že si uvedomoval delikátnu povahu týchto scén. "Niektoré scény boli naozaj nepohodlné. Boli momenty, kedy toho Dakota na sebe nemala veľa a ja som jej musel robiť veci, čo by som ani zďaleka nikdy žene nespravil."

Veru tak, byť priviazaný či spútaný pred celý štábom nie je veľmi príjemné. "Bolo naozaj dosť stresujúce byť priviazaný k posteli a byť takmer nahý. Potom zakričia stop a ja som stále priviazaná. Jamie je prvý, kto cezomňa prehodí deku," povedala Johnson.


Mohlo by vás zaujímať:Nebezpečné a zvodné: Filmové femme fatale, ktoré vám zmenia život!


Kirsten Dunst

Kirsten Dunst je premnohých známa najmä z trilógie Spiderman, kde si zahrala po boku Tobeyho Maguirea. Objavila sa aj v Trierovej Melanchólii a v mnohých bočných úlohách. Svojským typom herectva si dokáže získať široké publikum. Viac jej svedčia netradičné úlohy, než úlohy v mainstreamových snímkach.

Vo svojich výkonoch ječasto prirodzene živočíšna. Preto je zvláštne, že sex pred kamerami jej robí obrovský problém. Ide najmä o jej posledný film Oklamaný, kde si musela "užiť" s Colinom Farrellom. "Ležala som na podlahe a strhli zo mňa šaty. Nepáči sa mi to. Aby som bola úprimná, chcela som to mať za sebou tak rýchlo, ako to bolo možné," povedala Dunst s tým, že jej režisérka Sofia Coppola rada vyhovela.

Natalie Portman

Vyzerá to tak, že Natalie Portman nakrúcanie sexuálnych scén naozaj nemá v láske. Potvrdila to aj jej dobrá priateľka Mila Kunis, ktorú navrhla do úlohy jej alter ega v Aronofského Čiernej labuti. Obe krásky sa spoločne objavili v horúcej lesbickej scéne.

"Bolo to naozaj divné. Cítila som, že je ľahšie nakrútiť takú scénu s niekým, koho nepoznáte. Na druhej strane bolo dobré mať v takejto situácii priateľa, s ktorým sa na tom dokážete zasmiať." Obe dámy sú skvelými herečkami, preto toto napätie nebolo vôbec cítiť. Konečný efekt vyniesol Natalie Portman Oscara.

Blake Lively

Ak ide o Blake Lively, diváci nie sú zvyknutína príliš veľa sexuálnych scén. Až na jednu, ktorá bola už na pohľad nepríjemná aj pre divákov. Niet sa čo čudovať, že bola trpká aj pre herečku. K tomu všetkému to bol jej prvý deň na pľaci s ľuďmi, ktorých nepoznala.

"Stáli sme tam všetci na tých kobercoch, v kostýmoch a boli sme sebavedomí. Nie žeby sme si mysleli, že vyzeráme skvelo. Bola to súčasť celej fasády. Tá sexuálna scéna však bola naozaj divná. Bol to môj prvý deň, takže ďakujem. No myslím, že to bol dobrý spôsob, ako prelomiť ľady,"povedala na adresu intímnej scény s Benom Affleckom. Naozaj svojský spôsobzoznámenia.

Viac o téme: Robert PattinsonDave FrancoNatalie PortmanJamie DornanKirsten DunstBlake Lively
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu