Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rozvodoví králi, boj s rakovinou či tragické úmrtia: Herci z Pomády po 40 rokoch!

Pomáda Zobraziť galériu (7)
Pomáda (Zdroj: Youtube)

Možno to bude znieť neuveriteľne, ale od natočenia legendárneho muzikálu Pomáda uplynie už 40 rokov. Chytľavé piesne, príbeh lásky a skvelé herecké výkony sa navždy zapísali do povedomia staršej, ale aj súčasnej generácie. Pozrite sa, ako sa za ten čas zmenili a aký osud postretol aktérov kultového filmu.

John Travolta (63) ako Danny Zuko

Populárny herecsa preslávil v druhej polovici 70. rokov účinkovaním v hudobných snímkach Horúčka sobotňajšej noci (1977) a práve v Pomáde, kde stvárnil veľkého frajera a lámača ženských sŕdc.V súkromí bol však úplne iný. S manželkou Kelly Prestonovou žije v zväzku už 26 rokov. Pred pár rokmi celú rodinu zasiahla obrovská tragédia. Syn Jett (†16) dostal epileptický záchvat, následkom ktoréhopočas dovolenky naBahamáchzomrel.Dvojica má aj dcéruEllu Bleu a syna Benjamina.

John Travolta
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkáč)

Olivia Newton-Johnová(69) akoSandy Olsenová

Pochádza z Austrálie a začínala ako folková speváčka. V polovici 70. rokov minulého storočia dosiahla úspech s viacerými albumami. Po Pomáde si zahrala v snímkach ako Xanadu (1980), Nebeský pár (1983) alebo Neskrotné kočky (2001). Naďalej sa venuje aj hudbe, pričom za svoju tvorbu získala štyri ceny Grammy. Koncom mája tohto roku jej opäť diagnostikovali rakovinu prsníka. Po prvý raz sa dozvedela hroznú správu už v roku 1992. Neskôr podstúpila mastektómiu. S prvým manželom Mattom Lattanzim má dcéru Chloe. Neskôr sa vydala za Johna Easterlinga.

Olivia Newton-Johnová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkáč)

Množstvo rozvodov aj tragické úmrtia: Ako dopadli herci z Policajnej akadémie?

Stockard Channing(73)ako Betty Rizzová

Pomáda pre ňu predstavuje vrchol hereckej kariéry.V realite prežila divoký a bujarý život. Štyrikrát sa vydala, ale aj rozviedla. Mrzieť ju môže fakt, že nemá deti.Šťastie našla až po boku kameramanaDaniela Gillhamoma, s ktorým žije už vyše 20 rokov. Do manželstva ju to už však neťahá.Zoznámili sa pri natáčaní Času osudu.

Stockard Channing
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkáč)

Jeff Conaway(†61) ako Kenickie

Aj jeho preslávil ikonický muzikál. Známy je napríklad aj z televíznych seriálov Babylon 5 (1994 - 1998) či Taxi (1978 - 1983), za výkon v ktorom získal dve nominácie na Zlatý glóbus.Zomrel v roku 2011. Do nemocnice ho prijali v bezvedomí po požití rôznych silných liekov na predpis. Uviedli ho do umelého spánku a od prístrojov ho na žiadosť rodiny odpojili 26. mája. Príčinami úmrtia boli podľa koronera okrem iného septická embólia, infekcia srdcovej chlopne, choroba srdcovej tepny, zápal pľúc či porucha mozgu spôsobená predávkovaním liekmi. V rámci reality šou Celebrity Rehab v roku 2008 Conaway hovoril o svojej závislosti od drog a alkoholu. Jeho manažér ho opísal ako "nežnú dušu", ktorej sa však nedarilo zbaviť svojich démonov.

Jeff Conaway
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkáč)

Didi Conn(66) ako Frenchy

Zahrala si v Pomáde a odvtedy už viac nedostala podobne úspešnú rolu.Tri roky bola vydatá zaFrankieho Conna, no už 35 rokov žije po boku hudobného skladateľa Davida Shirea.Ich synovi Danielovi diagnostikovali autizmus. Didi Connbola v roku 2008 vymenovanánárodnou hovorkyňou z radu celebrít v organizácii Autism Speaks.

Didi Conn
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkáč)

Zaspomínajte si na legendárny seriál Sanitka: Ako dopadli záchranári po rokoch?

Lorenzo Lamas (59)ako Tom Chisum

Filmový športovec, ktorý takmer prekazil veľkú lásku.Aj on prežil v živote viacero nevydarených manželstiev - konkrétne štyri, to súčasné je ešte stále aktuálne. Radovať sa môže zo šiestich detí.Svoju životnú úlohu si zahral v podobe prekážky pre Johna Travoltu, odvtedy účinkoval v desiatkach filmoch a seriáloch. Ani jeden však nedosiahol úspech Pomády.

Lorenzo Lamas
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkáč)

Viac o téme: John TravoltaStockard ChanningLorenzo LamasOlivia Newton-JohnováDidi ConnJeff Conaway
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu