Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dcéra krásky z Dr. Housa oslavuje rok: Olivia Wilde odhalila FOTO z pôrodu!

Olivia Wilde a Jason Sudekis
Olivia Wilde a Jason Sudekis (Zdroj: SITA)

Olivia Wilde oslávila prvé narodeniny svojej dcéry naozaj poriadne. Na Instagrame zverejnila fotku spred roka, na ktorej bola čerstvá mamička pár dní po pôrode. Dnes má preto mnoho dôvodov na oslavu. Herečka priznala, že pôrod nebol taký ľahký, ako si pôvodne predstavovala.

Herečka sa na Instagrame okrem iného poďakovala aj celému tímu lekárov v nemocnici na Manhattane, ktorý jej zachránili život. "Toto je záber presne spred roka, presne ako zo mňa vyprchali lieky," napísala herečka. "Pôrod malej Daisy bol trochu komplikovaný," napísala herečka. "Spoločne sme na svet priviedli takmer 5-kilovú slečnu. Zatlieskajme modernej medicíne."

Zároveň dodala, že takéto zázraky modernej medicíny by nemali byť určené len pre pár šťastných. Okrem toho zverejnila fotku svojej dcérky Daisy s dojímavým popisom. "Moje maličké a a zvedavé bábo, sľubujem, že spravíme tento svet lepším pre teba a tvoju sestru. Prednedávnom sme s tým začali," napísala Wilde. Dúfam, že raz nastanú časy, kedy sa nebude musieť ako žena ospravedlňovať za to, že je skveláalebo obetovať rešpekt, aby dokázala, že za niečo stojí. "Tento svet je tvoj."Herečka má dve deti so svojim partnerom a snúbencom Jasonom Sudekisom.

Viac o téme: Olivia WildeJason Sudekis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu