Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Boris Pršo sa zotavuje z mozgovej príhody: FOTO dojímavého stretnutia!

(Zdroj: Instagram/B.P.)

Lovec celebrít, moderátor a producent Boris Pršo sa momentálne zotavuje z mozgovej príhody. Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že bude v poriadku a jeho stav sa zlepšuje. Na Facebooku zverejnil jeho kamarát fotografiu s dojímavým popiskom. S podporou od blízkych to ide vždy lepšie.

Pršov kamarát zverejnil na jeho profile na sociálnej sieti Facebook dojímavú fotku z ich stretnutia. "Aj keby nás osud na valci prešiel, tak si len vzdychneme a bude nám lepšie... ale práve preto sa musíme aj podporiť," napísal kamarát.

Známy redaktor a šéfdramaturg projektu Let´s Dance Boris Pršo nečakane skolaboval začiatkom septembra počas generálky tanečnej šou Let's dance. Prišlo mu zle, odpadol a po urgentnom prevoze do nemocnice nasledovali hrozné správy. Prekonal krvácanie do mozgu.Absolvoval zložitú operáciu a po niekoľkotýždňovej liečbe v bratislavskej a potom v bojnickej nemocnici, sa dnes zotavuje doma u rodičov.


Mohlo by vás zaujímať:Markizák krváca do mozgu: Celé Slovensko v šoku... Srdcervúce odkazy!


Ani jeho 34. narodeniny sa neniesli v pozitívnom duchu. Prežil ich totiž v umelom spánku. Báli sa oňho kamaráti, kolegovia, rodina, ale aj priaznivci jeho práce. Pršo je totiž známy svojimi rozhovormi so svetovými celebritami. Po kolapse sa musel učiť znova chodiť a rozprávať, no vyzerá to tak, že jeho stav sa zlepšuje. Dúfame, že sa čoskoro zotaví a bude sa môcť venovať tomu, čo miluje najviac.

Viac o téme: Boris PršoLet's dance
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu