Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hoffmanovi prihára pod zadkom: Z obťažovania ho obvinili ďalšie tri ženy

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/AP/Gregorio Borgia, , Evan Agostini, Jordan Strauss/Invision)

Amerického oscarového herca Dustina Hoffmana obvinili ďalšie tri ženy zo sexuálneho obťažovania. Právnik filmovej hviezdy odmietol ich tvrdenia ako nepravdivé, informoval denník The New York Times. Hoffmana už pred tým z rovnakého dôvodu obvinili ďalšie dve herečky.

Cori Thomasová vypovedala, že sa Hoffman pred ňou v hotelovej izbe obnažil a prinútil ju, aby mu masírovala nohy. Všetko sa vraj odohralo v 80. rokoch, kedy sa vtedy 16-ročná Thomasová kamarátila s hercovou dcérou. Otec Thomasovej pôsobil v rovnakej dobe ako veľvyslanec Libérie pri OSN.

Cori Thomasová
Zobraziť galériu (4)
Cori Thomasová  (Zdroj: SITA/AP/Gregorio Borgia, , Evan Agostini, Jordan Strauss/Invision)

Melissa Kesterová uviedla, že ju Hoffman obchytkával v rozkroku. Podľa nej sa tak stalo v 80. rokoch v nahrávacom štúdiu pri príprave filmu Ishtar. Kesterová vtedy chodila s mužom, ktorý k snímke pomáhal vytvoriť hudbu. Tretia žena, ktorá zostáva v anonymite, tvrdí, že aj ju Hoffman obchytkával. Údajne tak urobil vo vozidle a tiež v čase vzniku filmu Ishtar, kde účinkovala v menšej úlohe.

Hoffmanovi prihára pod zadkom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Gregorio Borgia, , Evan Agostini, Jordan Strauss/Invision)


Mohlo by vás zaujímať:Rok 1984 a ťažká trauma opäť ožili: V Hollywoode rozhorel ďalší škandál!


Dnes osemdesiatročný Hoffman, ktorý sa preslávil napríklad ako hrdina snímky Rainman, sa sám k novým obvineniam nevyjadril. Jeho právnik ich však označil za "ohováračské lži". Na sexuálne obťažovanie zo strany Hoffmana sapredtým sťažovali herečky Kathryn Rossetterová a Anna Grahamová. Tiež hovorili o viac ako 30 rokov starom obchytkávaní a ponižovaní. Tvrdenie RossetterovejHoffman nekomentoval, Grahamovejsa ale ospravedlnil, že ju mohol vystaviť trápnej situácii. Súčasne však uviedol, že si na žiadne svoje neprístojnosti nespomína.

Dustin Hoffman s manželkou Lisou
Zobraziť galériu (4)
Dustin Hoffman s manželkou Lisou  (Zdroj: SITA/AP/Gregorio Borgia, , Evan Agostini, Jordan Strauss/Invision)

Hoffman je jedným z veľkých mien, ktorésa stalisúčasťou aféry okolo sexuálneho obťažovaniaa vulgárneho správania mocných režisérov, producentov a hercov. Tá sa rozhorela po tom, čo desiatky žien prehovorili o obťažovanízo strany známeho hollywoodskeho producenta Harveyho Weinsteina.

Viac o téme: Dustin HoffmanHarvey Weinstein
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu