Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY na týždeň: Čaká vás nemravný macík, akcia i okrádanie v snoch

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň sa môžete tešiť na komédie, akciu i príbeh na motív skutočných udalostí. Odhaľovať sa budú škandály a Leonardo DiCaprio sa posnaží dostať do vášho vedomia prostredníctvom snov.

PONDELOK 22:25 Markíza - Macík

Plyšový macík môže byť skvelý spoločník, keď máte päť rokov. Keď máte tridsaťpäť, je to skôr diagnóza. Ale keď ten plyšiak hovorí, pije ako dúha, užíva ľahké drogy a ešte ľahšie dievčatá, môže sa z neho stať hlavný hrdina jednej z najoriginálnejších komédií, aká za posledných pár rokov vznikla. Niet divu, lebo režijné aj scenáristické prsty má v Macíkovi Seth MacFarlane, tvorca superúspešného seriálu Griffinovci a komediálne eso súčasnej Ameriky.

UTOROK 20:15 Dajto - Jack Reacher

Jack Reacher je ako duch. Bývalého vojenského vyšetrovateľa nájdete len vtedy, keď on sám chce byť nájdený. Objavuje sa v prípadoch, ktoré potvrdzujú, že spravodlivosť je slepá, a v záujme ich vyriešenia neváha ignorovať zákony svojej krajiny. Drsný hrdina z bestsellerov spisovateľa Lee Childa konečne vstúpil na plátna kín s odhodlaním stvoriť rovnako silnú a kvalitnú akčnú ságu, akou sa pred rokmi stal iný, pôvodom literárny hrdina, Jason Bourne.

STREDA 20:15 Joj Cinema - Frajeri vo Vegas

V Brooklyne všetci poznali túto štvoricu kamarátov, život ich však nakoniec zavial každého inde. Jeden je sám v Brooklyne, druhý so svojou ženou na Floride, tretí žije v Jersey so synom. Z ospalosti ich vytrhne až telefonát toho štvrtého, bohatého právnika z Malibu, ktorý im oznámi, že konečne požiadal svoju o polovicu mladšiu priateľku o ruku. Je rozhodnuté. Stretnú sa v Las Vegas a bude to rozlúčka so slobodou, ako sa patrí.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Policajt v Beverly Hills 2

Kto videl výbornú akčnú komédiu Policajt v Beverly Hills v hlavnej úlohe s neumlčateľnýmEddie Murphym, určite si nenechá ujsť v poradí druhé pokračovanie. Herecké obsadenie, dynamický dej a svojrázny humor sú zárukou diváckej príťažlivosti. Eddie Murphy sa aj tentoraz statočne prebíja nástrahami Beverly Hills, aby tu nakoniec zneškodnil bandu zločincov.

22:10 Nova - Výkupné

Multimilionár Tom Mullen je zakladateľ a majiteľ úspešnej leteckej spoločnosti, ktorý žije s manželkou a 12-ročným synom v luxusnom byte v New Yorku. Pri dobročinnej akcii Tomov syn uprostred stovky ľudí zmizne bez stopy. Neblahé tušenie rodičov sa čoskoro potvrdí: Seanbol unesený a zločinci žiadajú od Toma výkupné 2 milióny dolárov, ktoré treba doručiť do 48 hodín.Zúfalý otec sa rozhodne k nečakanému prehláseniu v televízii - nedá sľúbené peniaze únoscom, ale tomu, kto pomôže pri ich dolapení.

PIATOK 20:15 Dajto - Počiatok

Uznávaný režisér Christopher Nolan natočil kvalitne obsadený sci-fi film Počiatok, ktorý vás zavedie nielen na rôzne miesta na svete, ale tiež do intímneho a nekonečného sveta snov. Dom Cobb je skúsený zlodej, absolútna špička v nebezpečnom umení extrakcie - krádeže cenných tajomstiev z hĺbky podvedomia počas snívania, kedy je myseľ najzraniteľnejšia. Skvelý Leonardo DiCaprio v hlavnej úlohe jednej z Nolanových najlepších snímok hľadá svoju šancu na vykúpenie.

Joj 22:00 - Lov na zabijaka

Praha sa po páde komunizmu stáva ideálnym miesto pre sídlo organizovaného zločinu. Sústredia sa tu mafiánske rodiny z bývalého Sovietskeho zväzu. Ich prímerie je však krehké a keď jedna rodina poruší pravidlá, rozhorí sa pravá mafiánska vojna, do ktorej sú prizvaní ajnájomní zabijaci zo zahraničia.

22:35 Markíza - Nepriateľ pod ochranou

Denzel Washington predstavuje najnebezpečnejšieho odpadlíka z radov CIA, ktorý bol po desiatich rokoch na úteku konečne chytený. Keď na utajenú základňu v Juhoafrickej republike zaútočia neznámi ozbrojenci, mladý veliteľ objektu spolu s jedným väzňom utečie. Teraz však títo nečakaní spojenci musia ostať nažive, aspoň tak dlho, kým sa neodhalí, kto tak veľmi túži po ich smrti.

SOBOTA 20:30 Markíza - Pán Dokonalý

Martha sa po bolestivom rozchode stretáva s mužom, ktorý by mohol byť tým pravým. Platí to len do momentu, kým zistí, že "Pán Pravý" má jednu chybu - je to nájomný zabijak na úteku pred kartelovým gangom, ktorý ho zamestnáva. Martha to však zistí až v momente, kedy sú obaja do seba bezhlavo zamilovaní. Rozhodne sa ho teda napraviť.

23:20 Joj - 21 Jump Street

V akčnej komédii s názvom 21 Jump Street sa Schmidt a Jenko pevne rozhodli, že hodia problémy z mladosti za hlavu. Pripoja sa k polícii a k jej tajnej jednotke Jump Street. Obaja vyzerajú dosť mlado a tak využijú svoj vzhľad a v utajení pracujú na miestnej strednej škole. Schmidt a Jenko vymenia zbrane a odznaky za školské tašky ariskujú svoje životy, aby odhalili násilný a nebezpečný drogový gang. Neskôr zisťujú, že stredná škola sa od doby, kedy ju pred pár rokmi navštevovali, vôbec nezmenila.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Bournov odkaz

Verejnosť sa dozvedela o projekte Threadstone, a tak sa ho príslušná vládna organizácia rozhodla kompletne zlikvidovať. A to doslova - nájomní zabijaci vraždia všetkých agentov aj ďalšie osoby, ktoré o projekte vedeli. Aaron Cross je jedným z cieľov. Lenže sa nemieni vzdať bez boja, a tak sa vydáva na útek spoločne s doktorkou genetiky, ktorá sa podieľala na vylepšovaníjednotlivých agentov.

21:25 Dvojka - V mene otca

Politická dráma nakrútená podľa skutočnej udalosti rozpráva príbeh malého írskeho zlodeja Gerryho Conlona, ktorý bol roku 1974 krivo obvinený z bombového útoku na londýnsky bar. K atentátu sa prihlásila teroristická organizácia IRA. Conlon sa spolu s ďalšími štyrmi priateľmi dostal do väzenia a kvôli obvineniu z terorizmu si mal odpykať doživotný trest. Jeho otcovi sa hos pomocou tvrdohlavej britskej právničky podarilo po štrnástich rokoch dostaťna slobodu a preukázať nevinu. Film je výpoveďou o dobe, kedy sa boj s írskymi teroristami zmenil na hon na čarodejnice.

22:55 Nova - Škandalózne odhalenie

Úspešný manažér počítačovej firmy Tom Sanders čaká na povýšenie, na jeho prekvapenie je však na miesto šéfa menovaná nová zamestnankyňa firmy a Tomova bývalá milenka Meredith Johnsonová. Problémy na seba nenechajú dlho čakať. Meredith pozve Toma večer do svojej kancelárie a pokúsi sa ho zviesť. Sanders síce odolá vášnivej ponuke, ale vzápätí sa stane obeťou ženskej pomstychtivosti - jeho bývalá milenka situáciu obráti a obviní ho zo sexuálneho obťažovania.

Viac o téme: Mel GibsonLeonardo DiCaprioJack ReacherTom CruiseMichael DouglasMacíkPočiatokVýkupnéDemi MooreV mene otcaPán Dokonalý
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu