Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lákavé TV TIPY na každý deň: Zabaví vás Instalatér z Tuchlovic či Ostravak Ostravski

(Zdroj: koláž Telkáč)

Máte sa na čo tešiť! Nasledujúci týždeň so sebou prináša ponuku, z ktorej si musí vybrať každý. Od romantiky, drámy, až po úsmevné komédie.

PONDELOK 20:35 Joj Plus -Na vine sú hviezdy

Hazel a Gus sú dvaja výnimoční teenageri, ktorých spája ironický humor, pohŕdanie konvenciami a predovšetkým láska. Ich vzťah je o to neobvyklejší, že sa zoznámili a zamilovali na stretnutiach skupiny pacientov bojujúcich s rakovinou.Spoločne prežívajú obavy zo svojich zdravotných problémov a zároveň zdieľajú lásku ku knihám.Hazel vie, že aj za niekoľko mesiacov možno prežiť malú večnosť a niektoré nekonečná sú väčšie než iné.

UTOROK 20:55 ČT1 -7 dní hříchů

Tento príbeh sa skutočne odohral na Šumpersku v máji 1945. Útek Agnes, nemeckej manželky českého poľovníka Jána Olšana, je zahalený tajomstvom. Len ona sama vie, kto a prečo ju hľadá. Je koniec vojny, doba je zlá a do pohraničia sa vracajú Česi z vnútrozemia, vznikajú gardy a prichádzajú vojaci. Osud zvedie dohromady štvanca Jána a jeho nemeckého švagra Jürgena, ktorý sa práve vrátil z východného frontu. Obaja hľadajú jednu a tú istú ženu, Agnes. Tá zatiaľ uteká divokými lesmi, prenasledovaná najmocnejším mužom okresu kvôli svojmu desivému svedectvu. Naprieč horami vedie tŕnistá cesta k poznaniu osudovosti zväzku Jána a Agnes.

VIDEO Do kín mieri nová česká komédia pre ženy podľa bestselleru Haliny Pawlowskej

STREDA 20:00 HBO -Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

V novom dobrodružstve má Jack Sparrow opäť raz smolu a musí čeliť zatiaľ najdesivejšiemu nepriateľovi - mŕtvemu kapitánovi Salazarovi a jeho posádke duchov. Tomu sa podarilo uniknúť z Diabolského trojuholníka a jeho jedinou túžbou je vyhladiť všetkých pirátov - na čele s Jackom, s ktorým má staré nevyrovnané účty.Jack má jedinú šancu - nájsť bájny Poseidónov trojzubec, ktorý svojmu držiteľovi prepožičiava moc ovládať na povel morské vody. K tomu však potrebuje pomoc krásnej astronómky Cariny a Henryho, tvrdohlavého mladého námorníka kráľovskej flotily. Na palube Jackovej chatrnej lode vyplávajú zvrátiť nepriazeň osudu.

ŠTVRTOK 20:15 Joj Cinema -Američan

Nájomný vrah Jack je neustále v pohybe a stále sám. Po tom, čo jedna jeho zákazka vo Švédsku skončí oveľa krutejšie, než predpokladal, sa uchýli na taliansky vidiek. Schováva sa v stredovekom mestečku. Zároveň tam prijme zákazku - má zostaviť zbraň pre záhadnú ženu Mathilde. Kým sa Jack opája pokojom v horách Abruzzo, spriatelí sa s miestnym kňazom Benedettom a venuje sa krásnej Clare. Ich priateľstvo pomaly prerastie do milostného vzťahu. Teda do doby, než sa Jack rozhodne vystúpiť z tieňa, čím možno pokúša osud.

PIATOK 20:30 Markíza -Ostravak Ostravski

Jarek Ostravski je baník ako každý iný. Keď v bani buchne jedna zo štôlní a on zachráni veľa svojich kamarátov zo závalu, stane sa hrdinom a razom sa mu jeho život obráti naruby. Vedením firmy je povýšený z bane do kancelárie, aby sa staral o baníkov, dostane sa do zorného uhla médií, rodiny, priateľov, ale predovšetkým sa znásobí jeho kredit u žien. Kto by však mohol tušiť, ako to celé naozaj vlastne je.

Milujeme ich, no tváre nepoznáme: Komu patria hlasy dabingových hercov v seriáloch?

SOBOTA 20:30 Markíza -Ukradnutá z kolísky

Alicia (Amanda Clayton) aRay (Brandon Barash) sa tešia na narodenie ich dcérky Hannah. Po pôrode si svoj malý poklad odnesú domov, no dieťatko neustále plače anedá sa utíšiť. Alicia tuší, že niečo nie je vporiadku. Navyše Aliciina matka naznačuje, že Hannah nie je ani jednému zrodičov podobná. Doktorka Aliciu upodozrieva z užívania drog počas tehotenstva. Testy však ukážu, že dieťa nie je ich! Kamerové záznamy odhalia, že ich skutočnú dcérku ktosi ukradol priamo zpôrodnice hneď po narodení. Dieťa sa podľa najnovších zistení dostalo do adopčného centra pre bohaté rodiny. Na políciu sa Alicia aRay spoliehať nemôžu, apreto vpátraní pokračujú na vlastnú päsť. Čas sa však kráti aosvoje dieťa môžu každú chvíľu navždy prísť.

NEDEĽA ČT1 20:15 -Instalatér z Tuchlovic

Štyridsaťročný Luboš Cafourek je svojrázny inštalatér z obce Tuchlovice pri Prahe. Je zručný a poctivý, so všetkým si poradí, žiadnej práce sa nikdy nezľakne. Nemá auto, za zákazníkmi jazdí na bicykli alebo autobusom, prípadne sa nechá odviezť. Mobil nepoužíva, telefonáty za neho vybavuje jeho matka, ktorá mu tiež varí a nakupuje, perie, robí účtovníctvo a riadi chod celej domácnosti. Luboš má vždy na všetko nečakanú a vtipnú odpoveď, ale praktický a spoločenský život mu uniká medzi prstami. Za prácu si nedokáže vypýtať primerané peniaze, kamarátom opravuje zadarmo a to, čo zarobí, hneď minie za jedlo pre túlavé mačky alebo za hazard. Luboš všetko nepríjemné odsúva na "neskôr" alebo na "uvidíme". Všetky jeho pokusy o kontakt so ženami končia fiaskom a mama sa márne snaží, aby si syn konečne našiel partnerku.

Markíza 20:30 -96 hodín: Zúčtovanie

Bývalý člen elitných jednotiek Bryan Mills sa proti svojej vôli ocitne znovu v akcii. Bryanov sen - užívať si pokojný život - sa nenávratne rozplýva. Jeho manželka Lenore je brutálne zavraždená. Z jej smrti je podozrivý práve Bryan. Pred zatknutím sa mu podarí uniknúť, no začnú po ňom pátrať všetky policajné jednotky v USA. Po jeho stope sa neúnavne vydáva aj detektív Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svojou vytrvalosťou donúti Bryana opäť použiť jeho mimoriadne schopnosti. V nemilosrdnom súboji musí Bryan dokázať svoju nevinu a vypátrať skutočného vraha. Okrem toho sa v ohrození ocitne aj to jediné, čo mu v život zostalo - dcéra Kim.

Viac o téme: Na vine sú hviezdyOstravak OstravskiAmeričanUkradnutá z kolísky7 dní hříchůPiráti z Karibiku: Salazarova pomsta
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu