Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Milovaná i nenávidená Farma: Televízny fenomén prežil už deväť sérií!

Farma Zobraziť galériu (6)
Farma (Zdroj: TV Markíza)

Reality šou Farma sa stala jedným z najobľúbenejších programov na slovenských obrazovkách. Prežila už celých deväť sérií a každá vždy priniesla niečo nové.

Farmári v číslach

Za sebou máme deväť sérií drsnej reality šou. V prvej si sily zmeralo desať finalistov, v ďalších sa ich počet podľa potreby menil. V druhej ich bolo 15, vtretej 18 a voštvrtej 17. Piata séria opäť priniesla 18 súťažiacich, deviata o jedného viac. V siedmej súťažili 12, v ôsmej 16. Najviac súťažiacich si farmárčenie vyskúšalo v zatiaľ poslednej deviatej časti, a to 21 ľudí z celého Slovenska.


Mohlo by vás zaujímať:Kveta Horváthová nemá žiadny problém: Ukázala ranné FOTO bez mejkapu!


Vek nie je výhovorka

Farma, Miroslav Gábriš
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Niekdajší život si prišli vyskúšať súťažiaci rôznych vekových kategórií. Úplne najstaršími sa stali dvaja účastníci zatiaľ poslednej Farmy 9, pričom obaja mali v čase konania reality šou 64 rokov. Svojrázny Miroslav Gábriš, ktorý prišiel až v priebehu súťaže s poslednou skupinou, poriadne rozvíril hladiny a dostal so do niekoľkých hádok. Motorkár Laco Krajčovič bol síce súčasťou Farmy 9 od prvého dňa, no dlho sa tam neohrial. Kvôli zdravotným problémom skončil po pár dňoch.


Mohlo by vás zaujímať:Naj postavičky z našich reality šou: Desperado, Kleopatra či iránsky milovník


Špeciálna Farma 7

V jeseni v roku 2015 oznámila televízia Markíza, že na jar nasledujúceho roku je v pláne siedme pokračovanie Farmy. Tá bola špeciálna predovšetkým tým, že v nej nesúťažili noví farmári, ale vrátili sa už známe tváre z predchádzajúcich ročníkov. Heslo: "Táto Farma zmení všetko!" vypovedalo všetko. Takže aj tí, ktorým sa predtým nepodarilo vyhrať, dostali novú šancu.

Farma
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Farmárske hádky

Skupina ľudí zavretá v drsných podmienkach. To si priam žiada poriadne sústo hádok, problémov či škandálov. Nevyhla sa im ani jedna séria. Vulgarizmy a urážky lietali v každej a niekde dokonca došlo aj na bitku. Napríklad Farma 6 priniesla slovnú prestrelku hneď prvý deň. Napriek tomu, že násilie nie je v tejto šou povolené, nechýbalo veľa a niektorí súťažiaci by predviedli aj päste.

Farma
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Michal Pavlík v hneve takmer fyzicky napadol súpera Laca Paška, pretože už nevedel zniesť jeho vulgárne poznámky a intrigy. Našťastie ho kolegovia udržali a musel si vystačiť s nadávkami a vyhrážkami. Svoje si so súťažiacimi prežil aj hospodár Martin, jeden z farmárov práve na Farme 6 po ňom dokonca hodil konope a slovne ho napadol.


Mohlo by vás zaujímať:Vzťah Luly a Dávida prežil aj za hranicami Farmy: O tŕnistej láske pripravujú knihu!


Láske kvitne aj na Farme

Lucia Lula Gachulincová, Dávid
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram llnzz)

Na Farme vzklíčilo viacero vzťahov. Niektoré len tak na oko, iné zase takpovediac z núdze. Cenu za najsympatickejší párik zo všetkých by mohli získať súťažiaci z Farmy 8 Dávid Buška a Lucia Lula Gachulincová. Ich vzťah vypukol práve počas reality šou a pretrval aj po vypnutí kamier. Momentálne spolu robia rôzne videá a sú zasnúbení. Sympatický rodák z Oravy požiadal Lulu o rukupráve na mieste, kde sa to všetko začalo.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu