Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Hviezda zábavy sa vydala za šéfkuchára: Nechýbala ani smutná Jennifer Aniston

Amy Schumer
Amy Schumer (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Americká herečka Amy Schumer sa vydala za šéfkuchára Chrisa Fischera. Dvojica si povedala "áno" v utorok v Malibu. Americkému týždenníku People informáciu potvrdil nemenovaný zdroj.

Na obrade sa zúčastnilo približne 80 hostí. Nechýbali medzi nimi napríklad Jake Gyllenhaal, David Spade, Jennifer Lawrence, Larry David alebo Jennifer Aniston, ktorá najnovšie prezradila, že sa rozišla s manželom Justinom Therouxom. Tridsaťšesťročná nevesta vo štvrtok zverejnila na službe Instagram fotografie zo svadby. O tom, že dvojica spolu randí, sa začalo hovoriť vlani v novembri po tom, ako ich spolu odfotili počas večere v New Yorku.

@robandlindsayweddings

Príspevok, ktorý zdieľa @ amyschumer,

Amy Beth Schumer účinkuje od roku 2013 vo vlastnej komediálnej show Inside Amy Schumer, za ktorú získala v roku 2015 cenu Primetime Emmy. Okrem toho je známa napríklad z komédie Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár.

Yup

Príspevok, ktorý zdieľa @ amyschumer,

Vďaka tejto snímke ju nominovali na Zlatý glóbus. Zahrala si tiež v akčnej komédii Dámska jazda (2017). Predvlani sa stala historicky prvou ženou, ktorá sa dostala do rebríčka najlepšie platených komikov podľa magazínu Forbes, kde sa umiestnila na štvrtej priečke.

Viac o téme: Jennifer AnistonAmy SchumerChris Fischer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu