Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Maštalír hviezdou nového seriálu: Pozrite, ako si užíval natáčanie!

Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (2)
Tomáš Maštalír (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

Slovenský herec Tomáš Maštalír, ktorý sa už onedlho objaví na obrazovkách TV JOJ v jednej z hlavných úloh komediálneho seriálu Semafor, si nakrúcanie nového formátu užil plnými dúškami.

Zadaného riaditeľa eventovej agentúry Mira si podľa vlastných slov veľmi obľúbil. „Je pravda, že aj v divadle v poslednej dobe hrám väčšinou komediálne postavy, je ich celkom dosť, no túto som si naozaj obľúbil. Mám toho chlapíka rád a myslím, že aj vďaka nemu som si s chalanmi (Martinom Nahálkom a Stanislavom Majerom, pozn. red.) počas nakrúcania užil veľa zábavy,“ povedal 40-ročný rodák z Trnavy.

Na snímke herci v seriáli Alexandra Nespalová (v popredí), Stanislav Majer (vľavo), Tomáš Maštalír (uprostred) a Martin Nahálka (vpravo)
Zobraziť galériu (2)
Na snímke herci v seriáli Alexandra Nespalová (v popredí), Stanislav Majer (vľavo), Tomáš Maštalír (uprostred) a Martin Nahálka (vpravo)  (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

Tri ústredné postavy seriálu boli podľa neho výborne napísané. „Myslím, že autor scenára sa celkom dobre trafil do jednotlivých fáz života - keď človek žije sám, keď začína s niekým vo vzťahu, a keď je ten vzťah už trvalý a sú v ňom deti. Krásne vystihuje momenty a detaily, ktoré v týchto fázach do života prichádzajú. Úplne s ním súhlasím,“ uviedol herec, ktorý si svoje partnerské vzťahy vždy starostlivo strážil. Potenciálnu známosť však v tejto chvíli zásadne nepoprel. „Ja mám momentálne ten pomyselný semafor pokazený. Akurát neviem o tom, že by mohla svietiť červená (v kontexte seriálu, že nie je ženatý, pozn. red.), no človek nikdy nevie,“ zasmial sa.


Mohlo by vás zaujímať:Čiara trhá rekordy: Je najúspešnejším filmom v histórii Slovenska


Dôležitou súčasťou jeho roly boli choreografie. „Ako riaditeľ eventovky som totiž v každej časti vymýšľal choreografie pre zamestnancov rôznych firiem. Pri konkurze na túto postavu teda nikoho nezaujímalo, ako viem hrať, musel som byť hlavne dobrý v choreografiách. Ako to zahrám, bolo už jedno,“ prezradil Maštalír. Tanec na pľaci sa mu však veľmi zapáčil. „Ja som si tie choreografie veľmi užíval, som rodený tanečník a choreograf, vôbec som sa nepripravoval, vychádzali z môjho najhlbšieho vnútra. Dokázal som sa s nimi stotožniť a nikdy na ne nezabudnem...Teda, mal som po nakrúcaní vždy čo robiť, aby som na ne zabudol,“ uzavrel pobavene.

Viac o téme: Tomáš MaštalírSemafor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu