Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenská klasika, akcia i legendárny James Bond: TV TIPY vás naučia aj ako byť single

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň si budete môcť vychutnať z každého niečo. Čaká vás slovenská klasika, veľa akcie, komédie a nebude chýbať ani James Bond. V ponuke je aj príbeh o zakladateľovi WikiLeaks Julianovi Assangeovi, ktorý sa snažil sledovať mocných.

PONDELOK 22:15 Dajto -WikiLeaks: Informačná vojna

Thriller o najväčšom úniku informácií je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Príbeh začína, keď zakladateľ webu WikiLeaks Julian Assange spojí sily so svojím spolužiakom a kolegom Danielom, aby v utajení sledovali činy privilegovaných a mocných. Na tejto platforme môžu anonymní informátori nechať uniknúť utajovanéinformácie zo zákutia vlády a korporácií. Film sleduje vzťah priateľov a rast webovej stránky.

UTOROK 20:30 Jednotka -Nevera po slovensky

Život lesných robotníkov je síce možno zdravý, ale aj trochu nudný. Všade samí chlapi alebo stromy. A títo chlapi sú v plnej sile. Niet sa čomu čudovať, keď sa príchod sezónnych robotníčok pre nich stane vítaným rozptýlením. Prvá časť trojdielnej komédie z konca 70. rokov baví divákov už niekoľko desaťročí.

STREDA 20:15 Dajto - Smrtonosná pomsta

Príbeh mladého obchodníka z Wall Street, ktorý trávi dovolenku so svojou rodinou v Španielsku. Po tom, čo je jeho rodina unesená, má len niekoľko hodín na to, aby svojich blízkych našiel, odhalil vládne tajomstvá a spojitosť únosu s tajomstvom jeho otca.

20:30 Jednotka - Chyť ma, ak to dokážeš

Frank W. Abagnale je mužom v najlepšom veku s povesťou špičkového odborníka, no ešte kým dovŕšil plnoletosť, pátrala po ňom polícia v tridsiatich štátoch. Pre agenta FBI Carla Hanratthyho bol doslova nočnou morou. V hlavných úlohách sa predstaví Leonardo DiCaprio a Tom Hanks.

ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus - James Bond: Jeden svet nestačí

Po smrti Roberta Kinga, významného ropného magnáta a osobného priateľa "M", vyšlú Jamesa Bonda dohliadnuť na bezpečnosť Kingovej dcéry Electry. Pierce Brosnan ako tajný agent 007 spolu s krásnou a tajomnou dcérou ropného magnáta Sophiou Marceauovou zachraňujú svet pred jadrovou katastrofou, ktorú chystá Robert Carlyle, šialený terorista v službách zločinných naftárskych bossov.

PIATOK 21:15 Prima - Šakal

V spoločnej akcii amerických a ruských bezpečnostných síl, vedených rukou majorky Kozlovovej a zástupcom FBI Prestonom, zabili brata mafiánskeho bossa Tereka Murada. Ten sa rozhodne pomstiť a objedná si profesionálneho zabijaka Šakala. Zločinec, ktorý pracuje sám a v úplnom utajení, sa pustí do príprav atentátu. Vyzdvihne si u falšovateľky nový pas a cez internet si objedná supermoderný guľomet poľskej výroby. Bruce Willis sa predstaví ako najznámejší profesionálny zabijak v histórii, ktorý má za úlohu odstrániť vládneho úradníka. Uväznený bývalý terorista Richard Gere je jediný muž, ktorý ho môže zastaviť.

SOBOTA 20:30 Markíza - Ako byť single

Existuje správny spôsob ako byť single, nesprávny spôsob ako byť single a potom... je tu Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamelých sŕdc hľadajúcich tú správnu zhodu, láskyplné spojenie, sex alebo niečo medzi tým. A niekde uprostred všetkých tých dobiedzavých sms-iek a známostí na jednu noc, ktoré všetci títo nezadaní majú spoločné, je potreba naučiť sa ako byť single vo svete plnom stále sa vyvíjajúcich definícií lásky.

22:20 ČT2 - Potomkovia ľudí

Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď ľudská rasa stratila schopnosť reprodukcie a spoločnosť sa ocitá v chaose. Jedna žena však zisťuje, že je tehotná a po 27-ich rokoch sa má narodiť prvé dieťa. V záblesku nádeje vzápätí nielen ona pátra po identite otca.

NEDEĽA 20:35 Joj - Kingsman: Tajná služba

Tajní agenti organizácie Kingsman nepotrebujú mať na konci svojich mien žiadne nuly. Táto špionážna služba je oproti iným britským službám nevládna a pochopiteľne supertajná. Počet ich agentov je pevne daný a za každého, ktorý odišiel väčšinou nedobrovoľne a bolestne, nastúpi starostlivo vycvičený a otestovaný nováčik, ktorého odporučí niektorí z agentov v službe. Práve vďaka tomu sa do systému dostávajú hlavne synovia významných rodín.

23:00 Markíza - Fotri sú lotri

Najhoršou vecou, ktorá sa Gejlordovi Jebalovi, okrem mena, mohla stať, je jeho svokor Jack. Za tie roky si však na neho viac-menej zvykol. Ich vzťah prešiel od zoznamovania až po stretnutie rodičov rôznymi fázami. V treťom diele sa Greg chce konečne stať neformálnou hlavou rodinného klanu, čomu sa Jack pochopiteľne bráni. Ako to nakoniec dopadne? Jedno je isté, na konci týždňa si môžete pozrieť skvelú komédiu, ktorá dá vašej bránici zabrať.

Viac o téme: Benedict CumberbatchSmrtonosná pascaHenry CavillNevera po slovenskyWikiLeaksAko byť single
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu