Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nedostatok chémie, nechuť a zhnusenie: VIDEO Pri týchto sexuálnych scénach vás napne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Nie všetky momenty vo filmoch sú príjemné. Najmä keď ide o naozaj nepodarené sexuálne scény. Či už je to nedostatok chémie medzi hercami, nešikovnosť tvorcov alebo naozaj nechutné stvárnenie, na tieto momenty sa pozeráme veľmi ťažko.

Päťdesiat odtieňov šedej

Túto "trilógiu" netreba nikomu pripomínať. Obaja hlavní hrdinovia eroticko-romantického thrilleru už po prvom diele oľutovali svoje rozhodnutie. Kým režisérka prvého dielu mohla odísť hneď, oni sa v zmluve upísali účinkovaniu vo všetkých troch dieloch. Nie je tajomstvom, že medzi Jamiem Dornanom a Dakotou Johnsou to vôbec neiskrilo. Pri väčšine scén sa necítili príjemne nielen herci, ale ani diváci. Poznámka na okraj, keď si ľudia myslia, že takto vyzerá legendárne sado maso, realita ich veľmi prekvapí.

The Room

V tomto prípade snáď ani nie je o čom. Tommy Wiseau pred niekoľkými rokmi vložil všetko do svojho filmu. Myslel si, že to bude obrovský trhák. Stal sa však pravý opak. The Room je dodnes považovaný za najhorší film, napriek tomu zožal po celom svete obrovský úspech. Zhruba do piatich minút sú diváci svedkami prvého sexu medzi hlavnými protagonistami.

Vyzerá to však ako retro soft porno z 80. rokov. S menšou pridanou hodnotou. Herec sa zrejme veľmi "netrafil" a svoju polovičku sa snažil uspokojiť o pár centimetrov vyššie. Aby si diváci vedeli predstaviť, ako natáčanie prebiehalo, rozhodol sa James Franco, že vezme najhorší film a spraví z neho kinohit. The Disaster Artist bol v mnohom obrovským prekvapením a Franco stvárnil Wisseaua dokonale autenticky.


Mohlo by vás zaujímať:Franco alias extravagantný pseudoumelec: Z fenomenálneho braku kinohit!


Requiem za sen

Kým v niektorých filmoch sexuálne scényviaznu kvôli chýbajúcej chémii, zlej kompozícii či nepodarenej predstave, vtomto prípade však ide o úplne iný dôvod. Posledných zhruba desať minút tejto psychologickej drámy je dodnes považovaných za jeden z najlepších filmových koncov, aké boli kedy natočené. Koniec filmu zachytáva každú z hlavných postáv na úplnom dne ich závislosti. Na mieste kam ich doviedla závislosť na heroíne. Jennifer Connely si zahrala Marion, ktorá na konci predávala svoje telo a musela sa pred chlípnymi mužmi oddávať nechcenému sexu kvôli peniazom na drogy. Znepokojujúca scéna zanechá v divákoch ešte dlho priam démonický pocit.

Americká krása

Kamarátka vašej dcéry nikdy nie je dobrý nápad. Ani v prípade oscarovej Americkej krásy. Napriek mnohým skvelým scénam a výkonom, aj tu sa nájde jedna, z ktorej vás možno trochu napne. Keď sa Kevin Spacey zahľadel do mladučkej Meny Suvari, takmer došlo k tomu najhoršiemu, čo sa mohlo stať. Našťastie sa tak nestalo. Počas filmu sme však boli svedkami Spaceyho hriešnych predstáv o mladučkej spolužiačke jeho dcéry. Naozaj nechutné.

Twilight: Úsvit

Výhodou knihy je, že si čitateľ dokáže predstaviť každú scénu tak, ako chce. Najmä ak ide o intímne scény. Bohužiaľ, pokiaľ kniha ožije na striebornom plátne, divák nemá na výber a tvorcovia majú len jeden pokus. Keď sa nevydarí, niet cesty späť. Na sexuálnu scénu medzi dievčaťom a upírom čakali mnohí.

Podľa knihy sa mali Bella a Edward oddávať transcendentálnemu, nadprirodzenému neľudskému sexu lepšiemu, než aký si viete predstaviť. Niet divu, že sa Kristen Stewart pýtala, ako to dosiahnu. Veru, že nedosiahli. Herečka popísala natáčanie sexuálnej scény ako agóniu, napriek tomu, že Robert Pattinson bol v tom čase jej priateľom aj mimo plátno.

Viac o téme: Twilight50 odtieňov šedejAmerická krásaThe RoomRequiem za sen
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu