Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TOP seriály pre fanúšikov komiksov a superhrdinov: Tieto si určite nenechajte ujsť

Agent Carter Zobraziť galériu (2)
Agent Carter (Zdroj: Marvel)

Nie je tomu tak dávno, čo svet pobláznili filmové stvárnenia obľúbených komiksových príbehov a fanúšikovia superhrdinov sa z nich tešia doteraz. V posledných rokoch sa však v spojení s komiksami tvorcovia zamerali aj na televíznu scénu, vďaka čomu si môžeme užiť superhrdinov aj v seriálových spracovaniach.

Arrow

Príbeh o rozmaznanom milionárovi, ktorý sa po piatich rokoch vracia domov z ostrova, kde havaroval, pobláznil množstvo divákov. Oliver potajomky po nociach chráni mesto a usiluje sa napraviť chyby, ktoré napáchal jeho otec. Vďaka častým retrospektívnym náhľadom môžu tvorcovia čokoľvek a kedykoľvek doplniť do Oliverovho života. Závislosťou divákov sa seriál Arrow stal v roku 2012 a jeho úspech stále pokračuje.


Mohlo by vás zaujímať:Keď postavám nestačí jeden svet: Takto si behajú zo seriálu do seriálu!


Agent Carter

Aj očarujúca agentka, do ktorej sa zamiloval Kapitán Amerika, si vyslúžila vlastný seriál, hoci len s dvomi sériami. Seriál Agent Carter vás dostane do prostredia počiatkov organizácie S.H.I.E.L.D. a dozviete sa aj to, čo sa dialo, kým bol Kapitán Amerika na dne oceánu.


Mohlo by vás zaujímať:Superhrdinovia nie sú nezničiteľní: Toto sú ich najväčšie slabosti!


Agents of S.H.I.E.L.D.

Existencia superhrdinov a mimozemšťanov jeverejne známou vecou, o ktorú sa však treba postarať. A práve preto vzniká nový špecializovaný tím tajnej organizácie S.H.I.E.L.D. Predsa len aj agenti organizácie, ktorí dali dokopy Avengerov, musia mať vlastný seriál. Hoci sa tam rozvíjajú niektoré príbehy Avengerov, dej je postavený práve na agentoch tejto organizácie. Seriál vznikol v roku 2013 a budúci rok sa dočkáme už šiestej série.


Mohlo by vás zaujímať:Sú nádherné i plné mágie: Toto sú filmové svety, v ktorých by sme (ne)chceli žiť


The Flash

Asistent súdneho vyšetrovateľa Barry Allen získal po údere bleskom super rýchlosť, vďaka ktorej môže bojovať so zločinom v Central City. Samozrejme, všetko zvláda s pomocou svojich priateľov. Seriál The Flash funguje od roku 2014, pričom zatiaľ boli odvysielané štyri série a stále nie je koniec.

Legends of Tomorrow

Hrdinovia na všetko nestačia, preto majú svojich pomocníkov. Práve tých si užijete v seriáli Legends of Tomorrow, v ktorom sa stretnete s postavami zo seriálov Arrow a The Flash. Zloduchov naháňajú nielen na rôznych miestach, ale prechádzajú aj rôznymi časovými obdobiami. Začiatky seriálu v roku 2016 neboli veľmi sľubné, no rozbehol sa a dnes už máme za sebou tri série.

Viac o téme: ArrowThe FlashAgent CarterAgents of S.H.I.E.L.D.Legends of Tomorrow
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu