Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávnu sériu budú zrejme dojiť večne: Veľké plány so zlatou kravou Hollywoodu!

Tom Cruise
Tom Cruise (Zdroj: SITA)

Spoločnosti Paramount Pictures, Bad Robot Productions a Skydance Productions už začali s prípravami na nakrútenie šiesteho filmu z akčnej série Mission: Impossible. Piata snímka s podtitulom Národ grázlov sa pritom dostane do kín až koncom júla.

Ako informoval portál The Tracking Board, o produkciu šiesteho filmu by sa mali postarať Tom Cruise, David Ellison, Dana Goldberg a J.J. Abrams, výkonnými producentmi budú Don Granger a Matt Grimm. Žiadne ďalšie podrobnosti zatiaľ nie sú známe.

Spomínanú novinku Mission: Impossible - Národ grázlov režíroval Christopher McQuarrie a v hlavnej úlohe sa v nej znova predstaví Tom Cruise , ktorý stvárňuje Ethana Hunta. Okrem neho si v snímke zahrali napríklad aj Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin či Ving Rhames. Posledný menovaný je pritom okrem Cruisa jediným hercom, ktorý nechýbal ani v jednej časti akčnej série. Snímka sa do amerických kín dostane 31. júla, hoci pôvodný termín premiéry bol naplánovaný až na 25. decembra. V slovenských kinách by mal mať film distribučnú premiéru 30. júla.

Viac o téme: Tom CruiseMission: Impossible
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu