Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Strašidlám vstup zakázaný: Aha, v čom na nich vybehnú krotiteľky duchov

Krotitelia duchov Zobraziť galériu (3)
Krotitelia duchov (Zdroj: deviantart.com)

Ak sa tešíte na pokračovanie legendárnej duchárskej série Krotitelia duchov, zbystrite pozornosť. Režisér Paul Feig totiž zverejnil prvé obrázky oblekov, v ktorých sa hlavné hrdinky vrhnú do boja proti nepriateľom zo záhrobia!

Režisértaktiež ešte dávnejšieprezradil, že pripravovaný nový film o Krotiteľoch duchov bude strašidelnejší. "Chcem, aby náš film bol desivejší ako originál. So scenáristkou Katie Dipold sa na to sústredíme. Nechceme sa mierniť," povedal pre filmový magazín Empire 52-ročný rodák z Mount Clemens v Michigane.


Mohlo by vás zaujať:Potvrdené: Charizmatický svalnáč bude pomáhať krotiteľkám duchov


Filmár taktiež vysvetlil, prečo novú snímku plánuje nakrútiť ako reboot a nie ako pokračovanie titulov z 80. rokov. "Máme pocit, že vo svete, ktorý spoznal duchov a potom ich videl vo veľkej miere skrotených, sa môžu duchovia stať nudnými," povedalFeig. "Je zábava predstaviť duchov svetu, ktorý ich ešte nestretol," dodal.

Strašidlám vstup zakázaný: Aha,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Hlavné postavy v reboote Krotiteľov duchov stvárnia Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones a Kate McKinnon. Nakrúcanie sa má začať toto leto v New Yorku, pričom premiéra filmu je naplánovaná na 22. júla 2016.


Mohlo by vás zaujať:Zverejnili mená nových Krotiteľov duchov: Tentoraz ich budú krotiť ženy


Pôvodnú snímku Krotitelia duchov (1984) nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V oboch filmoch sa predstavili Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Sigourney Weaver, Rick Moranis či Ernie Hudson. Spomínaný Ramis vlani vo februári zomrel.

Viac o téme: Krotitelia duchov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu