Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bruca Willisa nahradí Božský Evan: Charizmatický komik Carell si zahrá v Allenovom filme

Steve Carell Zobraziť galériu (2)
Steve Carell (Zdroj: internet)

Len pár dní potom, čo Bruce Willis ohlásil, že si v najnovšom Woodyho filme nezahrá, poznáme náhradu. Charizmatický komediant Steve Carell, ktorého poznáme ako Božského Brucea nahradí Willisa v Allenovej pripravovanej snímke.

Bruce Willis nebude účinkovať v snímke legendárneho filmára Woodyho Allena.Informáciu potvrdili zástupcovia 79-ročného režiséra. Dôvody, pre ktoré si Willis vo filme nezahrá nie sú celkom jasné. Podľa niektorých informácií to má na svedomí hercovo účinkovanie v divadelnej adaptácii Kingovho psychologického thrilleru Misery (1987)na Broadwayi. Niektorí však tvrdia, že Allen Willisa prepustil.


Mohlo by vás zaujímať:Filmy, ktoré vo svete dostali stopku: Máte šťastie, že ste práve tieto videli


Steven Carell už s Woodym spolupracoval na snímke Melinda a Melinda v roku 2004. Zatiaľ nepomenovaný film sa natáča v Los Angeles a produkcia sa má neskôr presunúť do New Yorku. V tejto snímke bude Allen po prvýkrát spolupracovať so svetoznámym talianskym režisérom Vittoriom Storarom.

Bruca Willisa nahradí Božský
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: movieweb.com)

Carell sa stal populárnym aj vďaka ďalšiemu pokračovaniurozprávky Ja, zloduch s názvom Mimoni, v ktorom svoj hlas prepožičal postave Grua. Animovaná snímka, ktorá sa práve hrá v kinách, priniesla zisk vyše jednej miliardy dolárov.Tento zisk sa postaral o rekord spoločnosti Universal Studios, ktorá ako jediná vyprodukovala za jeden rok tri filmy so ziskom, ktorý prekročil hranicu jednej miliardy dolárov.

Trailer k filmu Iracionálny muž

V spomínanom pripravovanom Allenovom filme si zahrajú Jeannie Berlin, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Parker Posey, Kristen Stewart, Corey Stoll, Ken Stott, Anna Camp, Stephen Kunken, Sari Lennick či Paul Schneider. Na produkcii filmu spolupracujú Letty Aronson, Stephen Tenenbaum a Edward Walson. Výkonnými producentmi sú Ronald L. Chez, Adam B. Stern a Allan Teh. Autorom scenára je Allen.

Tak, ako zvyčajne pre tento film Allen nezverejnil zatiaľ žiadne podorbnosti o obsahu, distribúcii či názve. Rovnako ani dátum, kedy sa film dostane do kín, nie je známy.Fanúšikovia si však môžu byť istý, že budú opäť svedkami filmovej lahôdky z dielne Woodyho Allena. Zatiaľ posledným filmom Woodyho Allena, ktorý si môžete momentálne vychutnať v kinách, je Iracionálny muž, v ktorom si zahral aj Jacquin Phoenix.

Viac o téme: Bruce WillisWoody AllenSteve Carell
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu