Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fanúšikovia sci-fi opäť oslávia Deň nezávislosti: Pozrite si skvelý TRAILER

Deň nezávislosti 2
Deň nezávislosti 2 (Zdroj: Youtube)

Spoločnosť 20th Century Fox zverejnila prostredníctvom YouTube trailer filmu Independence Day: Resurgence, ktorý sa má do slovenských kín dostať 30. júna. V krátkej upútavke pokračovania snímky Deň nezávislosti (1996), sa hneď v úvode objavil 63-ročný americký herec Jeff Goldblum stvárňujúci Davida Levinsona. Ten si pri pohľade na vesmíru loď uvedomí, že na Zem sa opäť vrátili votrelci.

Podľa slov nemeckého režiséra Rolanda Emmericha sa bude dej odohrávať 20 rokov po udalostiach z prvého filmu. Ľudstvo sa počas rokov spojilo, aby vybudovalo globálny obranný systém proti votrelcom z vesmíru, čo však na ich porážku nemusí stačiť, keďže z traileru sa diváčky a diváci dozvedajú o väčšom útoku, než bol ten predtým. V krátkom videu znie hlas bývalého amerického prezidenta Thomasa J. Whitmora, ktorého opäť stvárnil Bill Pullman. Jeho príhovor o záchrane ľudskej rasy je však na záver záhadne prerušený.

Z nového hereckého obsadenia sa v upútavke predstavil napríklad 25-ročný rodák z Melbourne Liam Hemsworth. Ten okrem práce na vesmírnej základni prežíva románik s prezidentovou dcérou Patriciou, ktorú si zahrala 22-ročná Maika Monroe.

Vo filme si okrem spomínaných úlohy zopakujú napríklad Judd Hirsch (ako Julius Levinson), Brent Spiner (Dr. Brakish Okun) či Vivica A. Fox (Jasmine Dubrow). Herecké obsadenie zatiaľ dopĺňajú Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, William Fichtner alebo Joey King. Na scenári spolupracovali Emmerich, James A. Woods, Nicolas Wright, Dean Devlin a Carter Blanchard.

Viac o téme: Deň nezávislostiIndependence DayResurgence
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu