Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Erotická dráma bude mať pokračovanie: Pozrite si šteklivý trailer!

Fifty Shades Darker
Fifty Shades Darker (Zdroj: Youtube)

Americká spoločnosť Universal Pictures predstavila prostredníctvom služby YouTube prvý trailer snímky Fifty Shades Darker. V dvojminútovej ukážke z očakávaného pokračovania romantickej drámy Päťdesiat odtieňov sivej (2015) sa Christian Grey snaží získať Anastasiu späť, no tá si tým na začiatku nie je istá.

Dvojica sa dá napokon opäť dohromady, no tentoraz musí Christian sľúbiť, že už medzi nimi nebudú jednostranné pravidlá, tresty a najmä žiadne tajomstvá. Ich spočiatku idylický vzťah však naruší prítomnosť Greyových bývalých mileniek - Eleny Lincoln v podaní Kim Basinger a Leily Williams, ktorú stvárnila Bella Heathcote.

Špeciálne prevedenie skladby Crazy In Love od Beyoncé, ktorá bola súčasťou traileru na Päťdesiat odtieňov sivej, tentoraz zaznela v podaní r'n'b speváka Miguela.

V hlavných úlohách snímky sa opäť predstavia Dakota Johnson a Jamie Dornan. Réžie sa ujal James Foley, ktorý sa spolu s Niallom Leonardom podieľal aj na scenári. Herecké obsadenie dopĺňajú okrem menovaných aj Hugh Dancy, Tyler Hoechlin, Max Martini či Eric Johnson. Novinka by sa predbežne mala dostať do slovenských kín 9. februára 2017.

Viac o téme: Fifty Shades Darker
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu