Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Príťažlivá Scarlett ako japonská majorka: Pozrite si prvé ukážky kultového príbehu!

Ghost in the Shell
Ghost in the Shell (Zdroj: Paramount Pictures)

Americká filmová spoločnosť Paramount Pictures zverejnila prvých päť teaser trailerov očakávanej hranej adaptácie kultovej japonskej mangy Ghost in the Shell. V desaťsekundových ukážkach možno vidieť zábery sveta, v ktorom sa príbeh odohráva, ako aj Scarlett Johansson, predstaviteľku hlavnej hrdinky, majorky Motoko Kusanagi, či Takeshiho Kitana, ktorý stvárňuje šéfa špeciálnej jednotky Sekcia 9 Daisukeho Aramakiho.

O adaptáciu diela svetoznámeho Masamuneho Shirowa do podoby filmového scenára sa postarali Jonathan Herman a Jamie Moss. Réžie sa chopil Rupert Sanders. Po boku Johansson a Kitana sa v ďalších úlohách predstavia napríklad Michael Pitt, Pilou Asbaek, Juliette Binoche, Kaori Momoi, Yutaka Izumihara, Rila Fukushima alebo Chin Han. Do slovenských kín by sa snímka mala dostať 30. marca 2017.

Všetky fanúšičky sladkého Tatuma zbystrite pozornosť: Nová úloha plná romantiky!

Hlavnou postavou Ghost in the Shell je kyborg Motoko Kusanagi zo Sekcie 9, ktorá je tiež schopná bojovníčka a hackerka. Pôvodná séria mangy Ghost in the Shell vychádzala v Japonsku od apríla 1989 do novembra 1990 a inšpirovala vznik dvoch animovaných filmov z rokov 1995 a 2004. Ďalšie príbehy členov Sekcie 9 rozpracovali napríklad aj v sériách anime Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (2002), Ghost in the Shell: Arise (2013) či najnovšom animovanom filme Ghost in the Shell: The New Movie (2015).

Viac o téme: Ghost in the Shell
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu